5. sınıf ve 6. sınıf bilgisayar derslerimizin tam olarak adı nedir.
Bilişim sistemleri
Bilişim sistemleri ve yazılım
5 ve 6 da derslerin adları aynı mı?
Forumda benim hazırladığım sunular var kullanabilirsiniz5. sınıf ve 6. sınıf bilgisayar derslerimizin tam olarak adı nedir.
Bilişim sistemleri
hocam merakımdan soruyorum, ilk defa mı ortaokulda görev yapıyorsunuz, öğretmenlikte ilk seneniz mi? liseden mi ortaokula geçtiniz?5. sınıf ve 6. sınıf bilgisayar derslerimizin tam olarak adı nedir.
Bilişim sistemleri
Foruma 2007 kayıtlı olmasından yola çıkarsak bence hep meslek liselerinde çalıştı ve ilk kez ortaokula geçti.hocam merakımdan soruyorum, ilk defa mı ortaokulda görev yapıyorsunuz, öğretmenlikte ilk seneniz mi? liseden mi ortaokula geçtiniz?
14. yılım ilk 3 yıl ilkokuldaydım. sonra meslek lisesine geçtim 11 yıldır lisede olunca uzk kaldım. benim zmanımda akıllı tahta olayı yoktu. çalıştığım meslek lisesinde de yoktu.hocam merakımdan soruyorum, ilk defa mı ortaokulda görev yapıyorsunuz, öğretmenlikte ilk seneniz mi? liseden mi ortaokula geçtiniz?
Hocam forumdan arkadaşlarımın yazdığı 01 yayıncılıktan çıkan kitapları alabilirsiniz. Yazar arkadaşların arasında naçizane bende varım. Kitapları incelemek için sifirbirdijital.com adresine bakabilirsiniz.bu kitapları nerden alabiliriz. Bilişim sınıfım yok. akıllı tahtalarda bozuk
Ben ek olarak halk eğitimde de çalıştımSiirtte 2007 yılında atandığımda Anaokulu, 1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf, 4. sınıf, 5. sınıf, 6. sınıf, 7. sınıf, 8. sınıf hepsinin dersine girdim.
Sonra liseye geçtim. 9. sınıf, 10. sınıf, 11. sınıf, 12. sınıf dersine girdim.
her kademede derse girdim yani.
Beni Milli Eğitim Bakanı yapmalılar, benden tecrübelisi yok.![]()
Hocam sen benden de tecrübelisin. Milli Eğitim kadrolarında yönetici olmanız lazım.Ben ek olarak halk eğitimde de çalıştımSadece yüksek okul-üniversite tecrübem yok ama halk eğitimde iken üniversitede öğrenci olan kursiyerlerim vardı
50'li yaşlarda emekli dayılar filan da vardı.