ortaokul ve lise için ANDROID programlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hgx2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
sugibi' Alıntı:
hgx2' Alıntı:
arkadaşlar belki aranızda bilenler vardır ama ben yeni karşılaştım APP INVENTOR ile android programlama kodlarını en basite indirgemişler...
http://appinventor.mit.edu/explore/

Sevgili hocam,
Paylaştığınız konu için çok teşekkür ederim. Haftasonu yaptığım veli toplantısında gelen her veli:
- "Çocuk sürekli bilgisayar başında, bilgisayar notu neden düşük geldi anlayamıyoruz..." dedikçe, ben de :
- "Onlar sosyal medyaya çalışıyor; bana değil..." demiştim.
Dikkat çektiğiniz portal ve uygulaması ile ÜRETMEK adına birşeyler yapabileceğimize inanıyorum -ki ben bile yarım saattir portalın içinde fink atıyorum, çok hoşuma gitti :)

Tekrar tekrar teşekkürler.
İkinci dönem 7 lerin konusu :)

yaptığınız uygulamaya ..faceden..twitterden vs. baglan diyebiliyormusunuz?

çok şükür bilgisayar sınıfımı yeniledim sayılır seneye koymaya çalışağım teşekkürler.

local de çalışan appinventor emulator geç açılıyor yine idare eder. Ama local de çalışınca app dosyasını indiremiyoruz, karekod okutunca normalde app'yi indirmesi gerekir. Nasıl olacak?

hgx2' Alıntı:
Edit:
Aradan baya zaman geçmiş, çok hafife alınacak bir program değil uğraştıkça işe yarayacak uygulamalar geliştirilebiliyor. Kendi aracım için kontrol programı yaptım, telefonun bluetoothu üzerinden aracın kapılarını açma-kapama, bagaj açma, iç ışıklandırma açma ve araca yaklaşınca otomatik kapı açma-kapama işlemlerini yapıyor.
Araçta bluetooth modüllü arduino uno kullandım.

Hocam nasıl yaptığınıza dair detay paylaşabilir misiniz?

BBNET
Geri