ortaokul ve lise için ANDROID programlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hgx2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
arkadaşlar android uygulamayı yaptık diyelim. okulun sitesi gibi düşünürsek. uygulamada duyuru yapmak istediğimizde bunu otomatik olarak güncellemesi için ne yapmak lazım. veri tabanı mı yapacaz?

Benim de çok hoşuma gitti. Ama Bir arkadaşımız Türkçe yama hazirlasa öğrencilerimiz için çok dua ederiz

hgx2' Alıntı:
arkadaşlar belki aranızda bilenler vardır ama ben yeni karşılaştım APP INVENTOR ile android programlama kodlarını en basite indirgemişler...
http://appinventor.mit.edu/explore/

Sevgili hocam,
Paylaştığınız konu için çok teşekkür ederim. Haftasonu yaptığım veli toplantısında gelen her veli:
- "Çocuk sürekli bilgisayar başında, bilgisayar notu neden düşük geldi anlayamıyoruz..." dedikçe, ben de :
- "Onlar sosyal medyaya çalışıyor; bana değil..." demiştim.
Dikkat çektiğiniz portal ve uygulaması ile ÜRETMEK adına birşeyler yapabileceğimize inanıyorum -ki ben bile yarım saattir portalın içinde fink atıyorum, çok hoşuma gitti :)

Tekrar tekrar teşekkürler.

btogretmeni34' Alıntı:
Emulatör saorunlu mu acaba? Emulatörü çalıştıran var mı?

bende 64 bit bilgisayarda bit türlü çalıştıramadım, 32 bitte sorunsuz çalışıyor. sizinki de 64 bit mi?

btogretmeni34' Alıntı:
Özverili bir arkadaşımız bunu için bir yıllık plan hazırlasa da biz de kullansak :)

hocam okulumda internet yavaş bilgisayarlarda eski, online çalıştığı için çok sıkıntı oluyor(öğrenci bilgisayarında denedim) ayrıca her öğrencinin google hesabının şifresini ezbere bilmesi gerekiyor(ortaokul için problem). bunlar yüzünden offline çalışanı buldum ama o da bazen hata veriyor.
Biraz daha stabil hale gelirse düşünüyorum.

BBNET
Geri