Ortaokul ve İlkokul bir arada!!!!

Kodla Büyü

zkoç

Site Gezgini
Arkadaşlar okulların sitelerini bitirenler vardır aramızda ya da şuan yapmakta olan. benim okulumda ilk ve ortaokul bir arada eğitim görmekte. bunu siteye nasıl yansıtmalıyım. Adresi ortaokul.meb diye tanımlayıp, kadromuz kısmında sınıf öğretmenlerimiz mi demeliyim acaba!!! Eski sitemin kalkmasını istemediğim için son ana bıraktım bu arada!

hocam mecburen ayrı ayrı yapackasınız kurum olrak ayrıldığı için ben de öyle yapıcam daha bitirmedim sadce biraz içerk ekledim okadar

"Eğer okulunuz ilkokul ve ortaokul olarak ayrılmışsa her kurum için ayrı yeni web tahsisi yapmanız gerekmektedir. Eğer eski kurum kodlu alanı kullanıyor iseniz kullanmaya devam ediniz. Tarafımızdan yeni kurum kodunuz eski kurum kodunuza tarafımızdan aktarılacaktır."
MEB Bilgi İşlem

Ama bu çok kötü cidden bina bir fakat ilkokul ortaokul diye ayrılmış durumda müdür, müdür yardımcısı bir, iki farklı site!!!! çok işim var o zaman. teşekkür ediyorum :(

Ama şuan biten siteleri inceliyorum ortaokul olarak hazırlanmış ve içinde sınıf öğretmenleri gösterilmiş!!!

Evet Hocam kurum kodları farklı malesef :( bu arada emeğinize sağlık hocam. videolarınızı indirdim.

hocam ben de ayrı ayrı yaptım.eski sitenın adresini kullanabilirsin bu arada...eskisini ilkokul yaptım.ortaokula da yenisini açtık.

Asıl sitemizi ortaokul için yaptım...İlokula da yaptım ancak çift başlılık olmaması için ilkokulun sitesine link koyarak asıl siteye(ortaokul) yönlendirdim...böylece her ikiside aktif ancak herkesin kullandığı site ortaokulunki.

Teşekkürler arkadaşlar. mecburen yapıcam bende. Ama "oktuns" hocamın yaptığı da mantıklıymış. sevdim bu fikri :) kolay gelsin hepimize....

hocam ben iki site yaptım. Ama aktif olarak ortaokulu kullanıyorum. ortaokul kısmına da ilkokul öğretmenlerimiz diye bir bölüm ekledim. çünkü bizim sınıf öğretmenleri de kendilerini ayrı bir okul olarak hissedemiyorlarmuş :) ilkokul kısmını açtım kadroyu ekledim. birkaç haber ekledim. müdür yardımcısına ilkokuldan bir sorumlu seçmesini söyledim :)

Ben de iki ayrı site hazırladım. İlkokuldaki bazı haberleri ortaokuldan çekiyorum. Galerinin bazısı da ortaokuldan alınıyor

İlkokula yaptığınız sitede kadromuz bölümüne kendinizi koyacak mısnız arkadaşlar? Kadronuzun olmadığı bir kurumun sitesini neden yapıyoruz, ha yaparız, yapacağım da ama neden?

MEB düşünmeden bodoslama böldü okulları, halbuki ilköğretim tabiri de devam etseydi, uygun yerlerde böl, ileriye dönük amacın hepsini bölmek olsun ama o zamana kadar ilköğretim tanımı da devam etseydi; n'olurdu?

Aynen hocam neden ilkokul sitesini biz yapıyoruz anlamlandıramıyorum bi türlü!!! Sanırım kendi adımı koymıcam ilkokul kısmına. hem siteyi yap hemde kimin yaptığı bilinmesin bu da saçma olacak ya!!!!

Arkadaşlar alan adına eski web adresinizin alan adını mı yazmamız gerekiyor. benim okulumun site adında ilçe ve okulun ismi vardı sadece ilkogretimokulu diye yazmıyordu. şimdi de ortaokul eklemek istiyorum alan adına kabul etmiyor. eski isimle mi açmak gerekiyor acaba!!!!

BBNET
Geri