konu müfredat değil hocam zümre raporunda olması greken şeylerGeçen sene ile aynı mı olacak, değişen bir şey yok diye biliyorum bende.
diye gidiyor.(8) Eğitim kurumu sınıf/alan zümreleri toplantılarında; a) Bir önceki toplantıda alınan kararlar,b) Planlamaların; eğitim ve öğretimle ilgili mevzuat, okulun kuruluş amacı ve ilgili alanın öğretim programına uygun yapılması,......................................
54 nolu genelgeyi de inceleyin hocam orada da zümre ile ilgili bilgiler var
Genelgede bahsi geçen konular yayınlanana mavzuatta zümre maddelerinde var zaten. Genelgede konular genel başlıklar altında toplanmış. Mevzuatta maddeler detaylarla verilmiş. Hatta daha fazlası var. Geçen dönem zümre maddeleri verildi bize ve o şekilde düzenledik maddeleri. Aslında eski maddeler ama cümleler biraz daha kapsam olarak geliştirilmiş.54 nolu genelgeyi de inceleyin hocam orada da zümre ile ilgili bilgiler var
idiMadde 11) Derslerin daha verimli işlenebilmesi için ihtiyaç duyulan kitap, araç-gereç ve benzeri öğretim materyalinin belirlenmesi.
şeklinde değiştirdim.Madde 11) Derslerin daha verimli işlenebilmesi için ihtiyaç duyulan kitap, araç-gereç ve benzeri öğretim materyalinin belirlenmesi, öğretim alanı ile ilgili akademik ve bilimsel çalışmaların izlenmesi, teknolojik gelişmelerin takip edilmesi, müzakere edilmesi, uygulamalara yansıtılması ( 02/01/2024 tarihli ve 93432701 sayılı Makam Onayı)
Hocam seçmeli dersler için yıllık plan paylaşacak mısınızBen hazırlamıştım hocam sadece bu maddeyi ekleyeceğim yarına hazır olur paylaşırım.
Paylaşabilirmisiniz?öğretmenevrak uygulamasını kullanmaya başladım, bilgileri girince istediğiniz evrakları güncel haliyle gönderiyor, zümre istedim uygun bir şekilde verdi. 15 plandan sonrası ücretliymiş galiba.
Eyvallah hocam.burda yeni maarif modelini dikkate almışlar mı?Gönderilen Zümre