erhnhtms Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 458 10 Haziran 2014 #1 Naçizane bir zümre hazırladım arkadaşlar isteyenler indirebilirler. Ekli dosyalar BT 2013-2014 Sene Sonu Zümre.rar BT 2013-2014 Sene Sonu Zümre.rar 8.5 KB · Görüntüleme: 957
cingozcemal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 277 10 Haziran 2014 #3 Hocam biz dönem içinde zümre yapmadık tek branş zümre yapmıyor diye, dönem sonuda yapmayacağım...
erhnhtms Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 458 10 Haziran 2014 #4 cingozcemal' Alıntı: Hocam biz dönem içinde zümre yapmadık tek branş zümre yapmıyor diye, dönem sonuda yapmayacağım... Genişletmek için tıkla ... Bende öyle biliyordum ama müdürümüz rica etti yaptım bende
cingozcemal' Alıntı: Hocam biz dönem içinde zümre yapmadık tek branş zümre yapmıyor diye, dönem sonuda yapmayacağım... Genişletmek için tıkla ... Bende öyle biliyordum ama müdürümüz rica etti yaptım bende
biltek2007 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,648 17 Haziran 2014 #17 Her il sene sonu zümre maddelerini niye değiştirir ki. Yıllardır yapılan bu zümreler neden ortak görüşleri içermez?
Her il sene sonu zümre maddelerini niye değiştirir ki. Yıllardır yapılan bu zümreler neden ortak görüşleri içermez?
T tqwert Aktif Üye Mesajlar 208 19 Haziran 2014 #20 elinize sağlık hocam, sadece ufak bir düzeltme; dersin adı bilişim teknolojileri ve yazılım..
erhnhtms Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 458 20 Haziran 2014 #23 tqwert' Alıntı: elinize sağlık hocam, sadece ufak bir düzeltme; dersin adı bilişim teknolojileri ve yazılım.. Genişletmek için tıkla ... gözümden kaçmış düzeltme için teşekkürler
tqwert' Alıntı: elinize sağlık hocam, sadece ufak bir düzeltme; dersin adı bilişim teknolojileri ve yazılım.. Genişletmek için tıkla ... gözümden kaçmış düzeltme için teşekkürler