cesuryürek Aktif Üye Mesajlar 106 8 Haziran 2010 #1 ortalama yükseltme ve sorumluluk sınav proğramı elinde olan var mı? mümkünse acil
cesuryürek Aktif Üye Mesajlar 106 8 Haziran 2010 #6 sınav proğramı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa iyi olacak
fahrican Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,392 8 Haziran 2010 #8 o işi yapan program varsa sınav tarihlerini yapanın işini epey kolaylaştıracaktır. Bizim müdür yardımcısı müsvettelerle epey uğraştıktan sonra , büyükçe bir kartona tablo yapıp gözcü ve ayırtmanları da elle üzerine yazıyordu.
o işi yapan program varsa sınav tarihlerini yapanın işini epey kolaylaştıracaktır. Bizim müdür yardımcısı müsvettelerle epey uğraştıktan sonra , büyükçe bir kartona tablo yapıp gözcü ve ayırtmanları da elle üzerine yazıyordu.
lleoni510 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 580 20 Haziran 2010 #14 elinde olan arkadaş varsa gönderebilir mi bana da lazım şimdiden teşekkürler
cesuryürek Aktif Üye Mesajlar 106 20 Haziran 2010 #16 ben bir tane buldum pazartesi okuldan göndereyim
cesuryürek Aktif Üye Mesajlar 106 20 Haziran 2010 #17 umarım işinize yarar Ekli dosyalar sinavlar.rar sinavlar.rar 1.6 MB · Görüntüleme: 510