ORDU btr basladi

Kodla Büyü
en son alınan haberi iletiyorum sayın arkadaşlar,

birtakım nedenlerden dolayı görevlendirme onayları en geç haftaya pazartesi yada salı günü yayınlanacakmış.

Haber var mı? Halk eğitime müdür yardımcısı olarak görevlendirildim şimdi bir de btr çıkarsa ne olacak? :?

eylül bitecek hala ses yok.yeni evlendim ihtiyaçlar var ek dersten de olucaz malesef.

btr acıklandı hocalarım

ayrıca eğer eylülden beridir okulunuza btr gıbı gıdıp gelıyosanız meraklanmayın ıdarenızle gorusup ekdersınız yazsınlar zıra ıl koordınatorude bu şekılde soylemektedır ki merkezdekı arkadaslar bır çok yıl ekderslerını valılık onayının cıktıgı gun degıl valılık onayında belırtılen tarıhten ıtıbaren alıyorlar kı ben oyle aldım hıc ıcerde param kalmadı yani ;)

g.cetin.66' Alıntı:
btr acıklandı hocalarım

ayrıca eğer eylülden beridir okulunuza btr gıbı gıdıp gelıyosanız meraklanmayın ıdarenızle gorusup ekdersınız yazsınlar zıra ıl koordınatorude bu şekılde soylemektedır ki merkezdekı arkadaslar bır çok yıl ekderslerını valılık onayının cıktıgı gun degıl valılık onayında belırtılen tarıhten ıtıbaren alıyorlar kı ben oyle aldım hıc ıcerde param kalmadı yani ;)

hocam kadromun bulunduğu okul ortaokul.tercihlerde biliyosunuz liseler vardı ve mecburen 1.sıraya bulunduğum ilçeden bir liseyi yazdım büyük ihtimalle de orada görevlendirilecem.resmi yazı gelmeden görevlendirilecem okula gitmedim.yazdıklarınızdan sonra ne yapsam bilemedim şimdi.

ortaokuluna gıttı ısen orayla anlas harcama yetkılın sonucta kendı okulun ekdersını okulun yazacak btr ekders cızelgenı lıse hazırlayacak ama yıne onaylayacak olan kendı okulun

BBNET
Geri