Hat taşımak ücretlimi benim ki de bitiyor hocam yine 10gb 500 TL ye satacaklarmış öyle diyor turkcell
Turkcell müşteri hizmetlerindeki fiyatı bu. malesef okulda da başka çeken hat yokYalan dolan, başka bayiye gidin.
Aynen Favorim 20 GB (20 gb , 1000 dk) paketi şu an 390 TL olmuş. Sizin paketin adı nedir?Turkcelldeydim. Sözleşme bitimine 10 gün var. Salı günü sabahtan Telekom faturasıza taşıdım. Perşembe açıldı, açılır açılmaz tekrar Turkcell için taşıma başvurusu yaptım. Bu gece yarısından sonra açılacak. 250 veriyordum şimdi böylece git gel yaparak 3000 dk 20 gb 330 tl ile yola devam ediyoruz.
Aynen Favorim 20 GB (20 gb , 1000 dk) paketi şu an 390 TL olmuş. Sizin paketin adı nedir?
Turkcell müşteri hizmetlerindeki fiyatı bu. malesef okulda da başka çeken hat yok
Valla faturalı turkcell hattımı, faturasız telekoma oradan da tekrar faturalı turkcelle taşıdım. Para vermedim.
Turkcell’den numara taşıma onay geldi mi?
90 gün sınırlamasına takılmadan bahsetmiş sitesinde:
Hangi Durumlarda Numara Taşıma Talebim Geçersiz Sayılır?
Turkcell numara taşıma talebinizin hangi durumlarda reddedilebileceğini buradan öğrenebilirsiniz.www.turkcell.com.tr
denetim olmayınca tabi at koşturuyorlar. bence ülkedeki en büyük problem denetim eksikliği. özellikle de fahiş fiyatlar konusunda. rezalet gerçekten.Çoğu 25-30 gb bandında herhalde anlaşmışlar birbirine yakın fiyatlar.
Kaldırmışlar meb tarifeleriniTT nin MEB kamu tarifesi yok mu?