opel yetkili servisini nereye şikayet edebilirim

Kodla Büyü

wake__up

Seçkin Üye
Seçkin Üye
60000 km yaptığım aracımın baskı balatasını yetkili servise götürüp yaptırdım, 2 yıl garanti var diye normalde yaptıracağım fiyatın üstünde ödeme yaptım. araç 3000 km gitmeden baskı balata arızası verdi. yetkili servise götürdüm diyorlarki opel bu parçayı ödemiyor bu kadar kısa sürede bozulmazmış. bende işçiliğinizden kaynaklıdır dedim. bir önceki balata bana 60000 km gitmişti, sökeceklermiş bakacaklarmış ancak işçiliği bana ödeteceklermiş
böyle bir durumda bu yetkili servisi kime şikayet edebilirim.
bu parayı ödemek zorunda mıyım ?

bilen tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürederim

Opel yetkili bayisini arayın. Ben daha önce peugeot servisi anabayisine şikayettim. Ayrıca www.sikayetvar.com sitesine de yazdım. Ana bayi beni arayıp bilgi istedi gerekli açıklamaları yaptım ve yetkili servisin uyarılacağını bildirdi. Sizde böyle yapabilirsiniz.

bende opel Türkiye genel müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum ancak sonuç alabilir miyim emin değilim, sonuçta yetkili servis problem senden kaynaklı derse nasıl ispat edebilirim bilemiyorum,
siz sonuç alabilmiş miydiiniz peugeot bayiinden?

wake__up' Alıntı:
bende opel Türkiye genel müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum ancak sonuç alabilir miyim emin değilim, sonuçta yetkili servis problem senden kaynaklı derse nasıl ispat edebilirim bilemiyorum,
siz sonuç alabilmiş miydiiniz peugeot bayiinden?
Benimki parça sıkıntısından çok davranışlarıydı. Ben şikayetimi yaptım genel bayiye de durumu anlattım onlarda hemen kendilerini uyaracaklarını bildirdiler. Sonuç itibariyle uyarılmışlardır ha bir şeyler değişti mi bilmiyorum ama en azından bana düşeni yaptım. Benim gibi bir kaç kişi daha şikayet ederse onlarda durup kendilerini bir sorgulayacaklardır.
Sizde şikayet edin ilgileneceklerdir. Sonuçta kullanıcı hatası olamaz herhalde o parça. Sonuç alıp alınmayacağı belli değil ama siz genede şikayetinizi bildirin. :)

Ben bir keresinde vw e şikayet maili atmıştım - servis ile ilgili. Ertesi gün aradılar - nedir ne değildir sordular Bu kadarını ben beklemiyordum , hoşuma gitti. Opel in zaten servisleri kötü manada meşhurdur - pahalıdır da. Yine de Opel türkiye yi arayıp şikayetinizi iletmeniz iyi olur - çünkü söyledikleri şey çok saçma.

Garantisi dolmamış bir araçta - bir parça arızalanınca onun işçilik ve parça parasını nasıl almıyorlarsa,, kendi taktıkları parçada arıza olunca onu da almamalıdırlar diyorum.

opelin facebook sayfasına girin hocam. almanya opel diyerek aratın çıkar. oraya almanca veya türkçe şikayetinizi bildirin en geç 24 saat sonrasize geri dönüyorular..

bu arada opel türkiye iş yapmıyor. almanya ya sıkıyı verince mecburen arıyorlar :)

değerli öğretmenlerim tavsiyeleriniz için çok teşekkürederim, az önce aradım servisi sorun parçadaymış ;Allaha şükür birşey ödememe gerek yokmuş ancak bana bayağı iyi ders oldu demek ki yetkili servis dahi olsa tamamen güvenmemek gerekiyormuş. tekrar teşekkürederim

BBNET
Geri