teşekkürleryataylimit' Alıntı:KMde çok yakarTürkiye'de 2000 motor olayına girmemek lazım, hele hele Opel'de! Zira satarken dert olur. 16-17 sefer araç alıp satmış biri olarak tavsiyemdir
![]()
maşallah hocam alıp satma işi kolay olmasa gerek. peki hocam sen ne önerirsin. 1.6 leon stylance modeline bakıyorum önerir misin araç erbabı olarak.yataylimit' Alıntı:KMde çok yakarTürkiye'de 2000 motor olayına girmemek lazım, hele hele Opel'de! Zira satarken dert olur. 16-17 sefer araç alıp satmış biri olarak tavsiyemdir
![]()
yataylimit' Alıntı:KMde çok yakarTürkiye'de 2000 motor olayına girmemek lazım, hele hele Opel'de! Zira satarken dert olur. 16-17 sefer araç alıp satmış biri olarak tavsiyemdir
![]()
obsearchverim' Alıntı:yataylimit' Alıntı:KMde çok yakarTürkiye'de 2000 motor olayına girmemek lazım, hele hele Opel'de! Zira satarken dert olur. 16-17 sefer araç alıp satmış biri olarak tavsiyemdir
![]()
Bindin mi hocam bu arabaya?
sahibinden com'a fake bir opel vectra cdx ilanı aç bakalım 1 günde kaç defa aranacaksın?
yataylimit' Alıntı:obsearchverim' Alıntı:yataylimit' Alıntı:KMde çok yakarTürkiye'de 2000 motor olayına girmemek lazım, hele hele Opel'de! Zira satarken dert olur. 16-17 sefer araç alıp satmış biri olarak tavsiyemdir
![]()
Bindin mi hocam bu arabaya?
sahibinden com'a fake bir opel vectra cdx ilanı aç bakalım 1 günde kaç defa aranacaksın?
Bindim. Sizin bindiğiniz en kaliteli araç bu galiba? Vectra'nın uzay kasa diye geçen en sorunlu kasasıdır. Hatta öyledir ki, bir önceki kasası bundan daha çok tutulur. Kendimde Vectra'nın 92 modeli vardı ayrıca 97 model 2000cc olanını da satmaya çalıştım. Bakın, bir arabaya değerinin altında bir fiyat biçerseniz elbette onlarca arayan olur. "Satarken dert olur" ile biraz da satarken değer düşürürü kastettim. Prim yapmaz yani.
Araç eksperi veya üstadı değilim ama Leon'un kaliteli ve çok seri bir araba olduğunu biliyorum. Kendine göre bir de ikinci el piyasası var.
Ben de opel vectra cdx 2.0 var kullanıyorum. Lpg li olarak şehiriçi 35 kuruş şehirdışı 20-22 kuruş arası.hudo1980' Alıntı:Arkadaşlar opel cdx 2.0 hakkında bilgisi olan varmı? Km de nekadar yakar?
yataylimit' Alıntı:Sizin bindiğiniz en kaliteli araç bu mu derken sizin bindiğiniz en kaliteli aracın bu olup olmadığını sordum, bu gayet net? Jaguar almadım ama CDX'ten daha iyi bir araba aldım. Senli benli konuşmayın lütfen, arkadaşın konusunu da farklı yerlere götürmeyelim. Başka yazmayın, yanıtlamam.
sinaaat' Alıntı:97 model CDX vardı bir zamanlar babamda 2500cc V6 -- çok güçlü ama tatsız tuzsuz ,bana sürüş zevki vermeyen , çok kaçan ama çokta yakan bir makineydi
işte bunun gibi http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4074188