Opel Corsa markalı arabaya Tüp markası

Kodla Büyü

bastacim

Aktif Üye
2010 model opel corsa enjoy otomatik vitesli arabam var..Arkadaşlar bu araca taktırabileceğim LPG markası ne önerirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Bende de opel astra var hocam taktırmak için etraflıca araştırdım, servislerle konuştum. Opel servisleri landi renzo öneriyorlar ve garantiyi bozmuyorlar. Ancak bu diğer markalarla uyumsuz anlamında değil. Bende daha kendim taktırmadım, ancak forumda birebir tebrübe eden arkadaşlar vardır büyük ihtimal, onlar daha iyi bilgi verebilirler kanımca...

ahmetismet' Alıntı:
Landi renzo opelin anlaşmalı lpgsi...

bende aracımda landirenzo kullanıyorum arac markası ne olursa olsun 5yaş/50bin km altı motor garantisi veriyorlar. ben çok memnunum ama önemli olan bulunduğunuz yerde iyi bir ustası olan markayı seçin bence. usta işi bilmiyorsa marka çok önemli değil 3bin tl lik lpg sisteminden bile çok çekersiniz.

Hocam 1.4 otomatikse sorun değil ama 1.2 easytronice takmayın... Easytronic bozuluyor.. Çok Ama Çok ii bir ustaya taktırmanız lazım.. Yoksa vites geçişlerinde ki hafif bir vuruntu bile zamanla vitesi bozuyo... Deneyimle sabittir.

Tabiki ikinci söylediğim ayar konusu 1.4 içinde geçerlidir.. otomatiklere tüp takılınca ayarın çok ii olması lazım.. Şanzıman sorunu yaşamamak için.. Buarada tüpe fazla para verme taraftarı değilim... corsada hepsi aynı işi yapıyorr.. performans aracı değil yanı.. En önemlisi çok çok ii bi usta ise atiker bile takabilirsin... Çünkü LPG olmuş 2.5-2.8 tl zor çıkarırsın 2000 tl lik sistemi yanı amorti edene kadar kesin satarsın...

BBNET
Geri