Opel Corsa 2009 Dizel 45 bin bakımı 480 TL Normal Mi?

Kodla Büyü

turkuazxyz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar arabamın 45 bin bakımı için telefon açtığımda servis 480 tl fiyat söyledi. Bu fiyat normal mi? Arabayı dışarda mı servise soksam acaba? Diğer araçların servis ücreti nasıl acaba?

Yüksek bir fiyat... ama bakımda neler değişcek onları söylediler mi? sizin arabanın modeli eski olmadığı için çok fazla değişiklik olacağını zannetmiyorum.. ben dün Corsa C aracıma yaptırdım bakımı. İşçilik dahil 160 TL.

OPEL için normal. arkadaşın 15.000 de 500 tltutmuştu... Garanti devam ediyorsa servise, yoksa dışardaki servislere yaptırın bence...

Diğer yetkili servislere de sor istersen karşılaştırmış olursun. Ancak yetkili servislerde bakım fiyatları böyle.

broker_2007' Alıntı:
OPEL için normal. arkadaşın 15.000 de 500 tltutmuştu... Garanti devam ediyorsa servise, yoksa dışardaki servislere yaptırın bence...

Geçen donanımhaber de de konusu açılmıştı - çok tutuyormuş opel servisinde bakımlar.

hocam domaltırlar aman ha..ben polo ma şöle yapıyom ....gereken parçaları filtreleri falan servisinden alıyom ..ki sanayiyle aynı fiyat hemde orjinal ...yağıda castrol magnetec....sanayiye götür tanıdığın bir ustaya 50-100 arası işcilik ver tamadır

2008 dizel makyajlı kasa sedan Focus için 75.000 bakımı enjektör temizliği (70TL) dahil yağ, yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi, polen filtresi, 325 e yaptılar ve servis pahalı hizmet veriyor diye de kızmıştım. :)
I love Ford.. :puhaha:

hocam ben o hatayı 2-3 kez yaptım, garantisi bitmiş arabayı servise götürmene gerek yok. acayip fiyat farkı var, en az yarı yarıya.

Ben özel servisten yaptırdım.. Yağ , yağ filtresi , hava , polen filtresi değişti.. her araca göre değişir bakım maliyeti. benim araçta bujiler değişmedi mesela sizin aracınıza değişecektir belki onu servise gitmeden bilemezsiniz... Birde aklınızda bulunsun şu an opel yetkili servislerde 5 yaş üstü opellere bakım kampanyası devam ediyormuş. Motor yağı,yağ filtresi,hava filtresi,yakıt filtresi işçilk dahil 149 TL.

Hocam servise göre değişir. Ben de 75.000 bakımı için Muğladan 480 TL Denizli ve Ispartadan 325 TL fiyat aldım. Sonra Denizlideki ile pazarlık ettim 275 TL ye yaptırdım. Yakınlarda Bosh Car Servis varsa onu tavsiye ederim. Onlarda gayet uygun...

mtokcan' Alıntı:
Hocam servise göre değişir. Ben de 75.000 bakımı için Muğladan 480 TL Denizli ve Ispartadan 325 TL fiyat aldım. Sonra Denizlideki ile pazarlık ettim 275 TL ye yaptırdım. Yakınlarda Bosh Car Servis varsa onu tavsiye ederim. Onlarda gayet uygun...

servise göre değişir illaki ama değişen parçalar belli ve fiyatlarda aşağı yukarı heryerde aynıdır.. çok değişecek olan işçiliktr..

BBNET
Geri