opel corsa 1.2 essentia ?

Kodla Büyü
hocam araba ankara da bu arada dikkatinizi çekti mi? bana kalırsa yakın çevreden bakmak mantıklı ..burgaz'da araba pazarı kuruluyo sanırım

Merhaba Hocam. aracı 1,5 yıl kadar kullandım. Araç küçük motorlu az yakar gibi insanlar tarafından lanse edilsede aracın motoru kasaya küçük gelmekte ve zorlanmadan dolayı daha büyük motorlu araçlardan daha fazla yakmakta bu size baştan bişey ifade etmeye bilir fakat zamanla araca binmekten korkar hala geliceksinizdir. Benzinli özelliklede bu aracı kullanan biri olarak taviye etmiyorum. Sağlam bir araç 2 kaza atlattım maşallah fakat yakıtı can yakıyor.

shopar' Alıntı:
Merhaba Hocam. aracı 1,5 yıl kadar kullandım. Araç küçük motorlu az yakar gibi insanlar tarafından lanse edilsede aracın motoru kasaya küçük gelmekte ve zorlanmadan dolayı daha büyük motorlu araçlardan daha fazla yakmakta bu size baştan bişey ifade etmeye bilir fakat zamanla araca binmekten korkar hala geliceksinizdir. Benzinli özelliklede bu aracı kullanan biri olarak taviye etmiyorum. Sağlam bir araç 2 kaza atlattım maşallah fakat yakıtı can yakıyor.

hımm teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ;)

collision' Alıntı:
hocam araba ankara da bu arada dikkatinizi çekti mi? bana kalırsa yakın çevreden bakmak mantıklı ..burgaz'da araba pazarı kuruluyo sanırım

ankaradan alıcaz, babam bakıcak yanii o yüzden :)

hocam kesinlikle ve kesinlikle 1.4 motorun altına inme. kasayı çekmeye gücü yetmiyo sonra.
kayınvalidemde var 1.4 motor 1.6v ve araç inanılmaz az yakıyo. ancak 1.2leri için motor gücü yetmiyo deniyo. aklında olsun.

Küçük şehirde kullacaksanız benzinli olabilir bi nebze ama eğer Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde veya çok yol yapıcaksanız Dizel araçtan şaşmayın.

shopar' Alıntı:
Küçük şehirde kullacaksanız benzinli olabilir bi nebze ama eğer Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde veya çok yol yapıcaksanız Dizel araçtan şaşmayın.

yani saray-çerkezköy-çorlu..tatillerde ankara..o şekilde olcak :)

Üst limit ve ihtiyaçlarınızı yazarsanız daha isabetli tavsiyelerde bulunabiliriz. :++:
Araçtan beklentiniz nedir kaç kişilik bir aile bagaj ve yük durumunuz yıllık yaptığınız km. vs gibi

beyaz24kartal' Alıntı:
Üst limit ve ihtiyaçlarınızı yazarsanız daha isabetli tavsiyelerde bulunabiliriz. :++:
Araçtan beklentiniz nedir kaç kişilik bir aile bagaj ve yük durumunuz yıllık yaptığınız km. vs gibi

maksimum 18bin verebilirim..kendim kullanıcam o yüzden hatchback bi araba istiyorum. otomatik olursa iyi olur ama olmazsa da manuel olabilir..tüplü istemiyorum..evet nedir tavsiyeleriniz? :)

wv Polo otomatik sanzumanı sorunsuzdur. Hb de ve dediğiniz fiyata çok temiz polo alınabilir. Ve bu araç asla dökülmez çok dayanıklı bir araçtır.

İnşallah bir gün bize de gururla "arabamı aldım bile" yazacağımız günler gelir. :(

BBNET
Geri