Opel Astra Triger Seti

Kodla Büyü

serkanozen1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Aracım Opel Astra Enjoj HB 2004 model.
60 bin km de.
Bu gün triger setini değiştirdim..
İşçilik dahil 300 TL. tuttu..
Sizce bu fiyat iyi mi?
set=200
işçilil=100
normal mi?

Yok mu bir bilgisi olan İnternetten araştırdığım kadarıyla triger seti 189 ila 300 arasındaa
işçilik biraz fazla gibi geldide yorum bekliyorum..

beleş hocam mal artı işçilik bedavaya yaptırmışsın sn gel birde golf zincirini ne kadara ve işçiliği ne kadar onu öğren
ondan sonra şükret
zincir 1200 işçilik 200-300 al sana 1500 TL
tabi kayış gibi10-15 bn km de bir değiştirmene gerek yok aşırı yük yüklenmezsen araca 100 bin km götürüyor.

bence de fiyatın normal parça dahil işçilik alan uyguna yaptırmışsın hangi ilde yaptırdın

Aynı tip araba biz de var. 2 sene önce 250ye değiştirdik. Serviste 1000 lira çekmişlerdi. Sanayiide taktırdık. Servis kopma durumunda motor falan giderse komple garanti veriyodu gerçi.

Tarsus ta taktırdım parça orjinal.. Ama opelin kendi servisi değil.
Her yıl bakımını yaptırdığım bir servis
Detay Oto

işçilik fiyatı iyi gibi. triger setiyle beraber devirdaim pompasınında değişmesi gerekir unutmayın. 5 yıl veya 90 bin km hangisi önce olursa bu bakımları yaptırın. bende 2001 ford focus aracımın bakımını geçen yıl yaptırdım. triger seti orjinal (85 tl) +devirdaim pompası (bugatti marka 65tl) + işçilik (150 tl) yoplam maliyet 300 tl.

ulubey38' Alıntı:
işçilik fiyatı iyi gibi. triger setiyle beraber devirdaim pompasınında değişmesi gerekir unutmayın. 5 yıl veya 90 bin km hangisi önce olursa bu bakımları yaptırın. bende 2001 ford focus aracımın bakımını geçen yıl yaptırdım. triger seti orjinal (85 tl) +devirdaim pompası (bugatti marka 65tl) + işçilik (150 tl) yoplam maliyet 300 tl.

Set devirdaim pompasını da kapsıyor hocam..

BBNET
Geri