Aynı araçtan kullanıyorum. Fiyatlar müthiş artmış durumda. Bir buçuk yıl önce benzinli 2007 model astra hb njoy sport modelini 61000 kmde hiç kazasız boyasız 26750 TL ye almıştım.
Ben arabadan memnun sayılırım. Eksileri de var ama suspansiyonu çok sert mesela kasislerde gümbür gümbür ses gelir. Kalkışlarda çok zayıf kalır ama devrini aldıktan sonra idare eder. Uzun yol tüketimi hayret verici derecede düşük ama şehir içinde istanbul trafiği 8 litre civarı yakar. Hanım 9 yaktırıyor sürüşe bağlı tabi

Ben lpg taktırdım lpg olmazsa şehir içinde yakıtı biraz üzebilir. Ama lpg taktırırken de şunu bilmek lazım piyasadaki lpg uyumu en kötü araçlardan biridir.
Ayrıca easytronic şanzıman hakkında biraz bilmeden konuşuyor arkadaşlar. Easytronik şanzuman manuel şanzumanla mekanik olarak bire bir aynıdır sadece debriyaja sizin yerinize araç basar. Manuel viteslerdeki gibi baskı balata mevcuttur. Ben arabamı aldıktan sonra 35000 km yaptım easytronic şanzuman konusunda hiçbir probem yaşamadım. Sadece baskı balatayı değiştirdim bittiği için o da normal zaten manuel de alsan 80 bin km civarında değiştiriyorsun.
Sonuç olarak arabayı bu dediğim eksileri de göz önünde bulundurmanı söyleyerek tavsiye edebilirim arkadaşım.
Edit: Easytronic şanzuman vites geçişlerini hissettirir arkadaşlar. Yukarıda dediğim gibi çalışma sistemi olarak manuel vitesten farkı olmadığı için manuel viteste vites geçişini nasıl hissediyorsanız easytronicde de aynen hissedersiniz.