:+1:emre10808' Alıntı:opel astra enjoyu tek geçerim :+1:
hocam bunu da "Opel Astra Enjoy mu Megane 2 Dizel mi?" bakana mı soralım?herzaman01' Alıntı:Arkadaşlar Sayın Abbas Güçlü 15 Ağustos 2011 Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanı ile bir görüşme yapacaktır. Sayın bakana sormak istediğiniz sorular için mail eylemine destek verin lütfen.İlk Ağızdan sorunları iletelim.Topluca gücümüzü gösterelim .Tşkler .BTciler olarak destelerinizi bekliyoruz. :+1: Bütün konuları bu yönde kitlemeye davet ediyorum sizleri. :+1: :+1:
mtokcan' Alıntı:herzaman01' Alıntı:Arkadaşlar Sayın Abbas Güçlü 15 Ağustos 2011 Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanı ile bir görüşme yapacaktır. Sayın bakana sormak istediğiniz sorular için mail eylemine destek verin lütfen.İlk Ağızdan sorunları iletelim.Topluca gücümüzü gösterelim .Tşkler .BTciler olarak destelerinizi bekliyoruz. Bütün konuları bu yönde kitlemeye davet ediyorum sizleri. quote]
hocam bunu da "Opel Astra Enjoy mu Megane 2 Dizel mi?" bakana mı soralım?
wgolf' Alıntı:önceleri sevmezdim amam 2005 megan2 1.4 16 v atiker lpg li aldım bakımlarını yaptım yola çıktım
araç bagaj olrak arkada oturanlar olarak çok geniş sevdim
uzun yol 110 geçmeden ful klima açık 1000 km 175 tl gittim
lpg=2.2 den almıştım
tavsiye ederim
sağlamlık kalite bakımdan opel iyidir motorda o kasaya az zorlanabilir fiat multijet kaliteli 50 kg dizel motoru vardır.diğerlerine göre sesizdir.
megan 2 dizel 1.5 dci keyif verir parçası daha uygundur.
dizel araçlarda ses vardır. megan2 1.4 aracımda arabanım çalıştığını bile anlayamıyorum
2. el araç alırken tavsiye tecrubeyle sabittir
1- aracı sanayiye iyi motorcuya,kaportacıya götürün binin kullanın hızlanmasını rolantisine bakın iyise 2adıma geçin
2- yetkili servise götürün geçmiş kayıtlarını sorun kaç bin km bakıma giriş yapmış serviste hangi işlemler yapılmış
3- yetkili serviste expertiz raporunu yaptırın(expertizde motorun,frenlerle ilgili yakında değişek parçalarını söylemezler)
4- güle güle kullanın
hocam sız nasıl kullanıyorsunuz yaw bende 1.5 dci var yenı aldım 220 kurus yaktı ortalama ama bunu cokta onemsemedım alısma surecı oldugundan bakalım depoyu fulledım yıne ne olacakstorm' Alıntı:wgolf' Alıntı:önceleri sevmezdim amam 2005 megan2 1.4 16 v atiker lpg li aldım bakımlarını yaptım yola çıktım
lpg=2.2 den almıştım
tavsiye ederim
sağlamlık kalite bakımdan opel iyidir motorda o kasaya az zorlanabilir fiat multijet kaliteli 50 kg dizel motoru vardır.diğerlerine göre sesizdir.
dizel araçlarda ses vardır. megan2 1.4 aracımda arabanım çalıştığını bile anlayamıyorum
1- aracı sanayiye iyi motorcuya,kaportacıya götürün binin kullanın hızlanmasını rolantisine bakın iyise 2adıma geçin
2- yetkili servise götürün geçmiş kayıtlarını sorun kaç bin km bakıma giriş yapmış serviste hangi işlemler yapılmış
3- yetkili serviste expertiz raporunu yaptırın(expertizde motorun,frenlerle ilgili yakında değişek parçalarını söylemezler)
4- güle güle kullanın
bende de megane 2 1.4 16v var, bende atiker taktırdım alır almaz..47 binde aldım şuan 57 binde 3ayda 10bin km yol yaptık. şükürler olsun henüz 1tl lik masraf çıkmadı.ama 175kuruşa düşüremiyorum hocam ben en iyi performans full depo ile 370km gidiyor.(depo 33litre 70liraya doluyor)...hocam yol bilgisayarında ort yakıt ne gösteriyor sizin,ben 8lt altına düşemiyorum..sanırım sert kulanıyorum ondan kaynaklanıyor![]()
hocam yakıt konusu önemli ise kesinlikle dizel. benzinlileri çok güzel içiyor benzini. lpg yi ise hiç düşünme derim. bende dizel var. ama malum 2. el istediğin gibi bulmak zor. ben 4 ay aradım. en sonund içime sinen temiz buldum ve tereddütsüz aldım. ama fiyatlar dediğin gibi düşmüyor. çünkü arabayı araba pazarında bulamıyorsun. elden alman lazım. almadan servise bi baktırırsın sorun yoksa alırsın hocam.gokhan_keskin55' Alıntı:Ben de bu aralar Opel 1.3 dizel 2.el almayı düşünenlerdenim...şuan bayağı pahalı ne yapsam bilmiyorum..bir de arkadaşlar 2. elde benzinli mi dizel mi...
alley_upp' Alıntı:hocam sız nasıl kullanıyorsunuz yaw bende 1.5 dci var yenı aldım 220 kurus yaktı ortalama ama bunu cokta onemsemedım alısma surecı oldugundan bakalım depoyu fulledım yıne ne olacakstorm' Alıntı:wgolf' Alıntı:önceleri sevmezdim amam 2005 megan2 1.4 16 v atiker lpg li aldım bakımlarını yaptım yola çıktım
lpg=2.2 den almıştım
tavsiye ederim
4- güle güle kullanın
bende de megane 2 1.4 16v var, bende atiker taktırdım alır almaz..47 binde aldım şuan 57 binde 3ayda 10bin km yol yaptık. şükürler olsun henüz 1tl lik masraf çıkmadı.ama 175kuruşa düşüremiyorum hocam ben en iyi performans full depo ile 370km gidiyor.(depo 33litre 70liraya doluyor)...hocam yol bilgisayarında ort yakıt ne gösteriyor sizin,ben 8lt altına düşemiyorum..sanırım sert kulanıyorum ondan kaynaklanıyor![]()