Opel Astra 1997 Model acilen satılıktır arkadaşlar.

Kodla Büyü

Bimihman

Aktif Üye
Yeni Muayeneden çıkmış, masrafsız temiz parlement mavi renkli Opelimi satıyorum.

Arkadaşlar kusura bakmayın fiyatı yazmayı unutmuşum. Hatay plakalı, LPG işli. 8 temmuz 2013 de muayenesi yapılmıtır.

305000 km de

4 tekerlek yeni değiştirilmiş, Yeni akü takılmıştır. Sol ön kaputunda boya var. Parça değişimi yoktur.

Adana da öğretmenlik yapıyorum. İskenderunluyum arabam Hatay plakalı.

Fiyatına 12800 diyorum.
tel: 0543 215 49 65

Çok pahalı... :mrgreen:

Ne fiyat yazarsan yaz ilk 5 mesaj bu olacaktı hocam, sen fiyatı yazmamışsın ama ben cevabı yazayım :mrgreen:

Aynı aracın 2000 modelini hem de daha az km de, hem de tüplüsünü amcamın oğlunun damadının eniştesinin yeğeni geçenlerde 3bin TL ucuza satmıştı :P

Herhalde buradaki arkadaşlardan birine satmak istemiyorsun hocam :) Bilgimiz olsun diye mi yazdın ? :)

arkadaşlar alıcı olan yorum yapsın almayan lütfen pahalı diye yazmasın.
yakın bir arkadaşımın yeşil renkli 97 model 1,6 klimalı gls modeli var. 10 bine bırakıyo.
ancak araç komple boyalı birkaç yerinde düzeltme var klimanın gazımı bitik başka bir sorunumu var bilmiyorum soğuk üfürmüyo. muayenesi 1 hafta önce yapıldı aldesa marka sıralı lpg var ancak değişmesi gerekiyo lpg de araç çekmiyo benzinde sorun yok. aracın duruşu güzel orjinal çelik jantlı lastikleri yeni kasada güzel duruyo.
alın size 10 bin liralık araç

crepis' Alıntı:
arkadaşlar alıcı olan yorum yapsın almayan lütfen pahalı diye yazmasın.
yakın bir arkadaşımın yeşil renkli 97 model 1,6 klimalı gls modeli var. 10 bine bırakıyo.
ancak araç komple boyalı birkaç yerinde düzeltme var klimanın gazımı bitik başka bir sorunumu var bilmiyorum soğuk üfürmüyo. muayenesi 1 hafta önce yapıldı aldesa marka sıralı lpg var ancak değişmesi gerekiyo lpg de araç çekmiyo benzinde sorun yok. aracın duruşu güzel orjinal çelik jantlı lastikleri yeni kasada güzel duruyo.
alın size 10 bin liralık araç
Pahalı diyen arkadaşlar gerçekten pahalı olduğu için değil ilk yazılan mesaj da fiyat yazmadığı için espri olsun diye pahalı yazdılar sanırım.. bunda alınacak bir şey yok.. Ayrıca aracın resimleri de olsaydı daha iyi olurdu.

BBNET
Geri