Opel Astra 1.3 CDTI Enjoy 111.Yıl kullananlar

Kodla Büyü

theArcher

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar geniş aile olduğumuzdan dolayı aracımı saatttım ve sedan bir araç almak ihtiyacı doğdu.Opel Astra 1.3 CDTI Enjoy 111.Yıl kullanan arkadaşlar var mı acaba?Araç hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.

2 tane kullandım.füme renk.2011 de 13 bin km iken aldım 37 bin tl ye.17 bin km de sattım.1 viteste kalkmayacak gibi geliyor araba.kapılarını çocuklar ağırlığından açamıyordu.sağlam ve büyük araç.arka koltuk yatınca bagaja büyük çocuğu yatırıyordum.ufaklık da arka koltukta uyurdu.800 km yol yapardım 2 mola ile.parasını hak eden arabadır.son fiyatları ne bilmiyorum.otobanda 180 bastım.şasesi usun olduğu için çukurları duymas.hıslandıkatan sonra keyfi süper.dijital klima ve ekrana alışman gerekiyor.heryere tıklaman gerekiyor.mesela ben aldığımda ilk sahibinin tüm kullandığı yakıtları vs.. hepsini görmüştüm.adam hiç birşeyi sıfırlamamış. sonra 2012 de bir daha aldım.35 bin km de ilk sahibinden.kaputu boyalıydı.36 bine aldım.boyanmanın sebebi fotolarda vardı.önemli bir hasar değildi.aldım.4 ay sonra ev almak için sattım.ondan sonra opel hayal oldu.bence alınacak araçtır.piano black konsol yakışıyor arabaya ama çok tos tutuyor.füme yerine beyas olanını al.teknik gri diye geçer füme olanı.yedek anahtarı yoksa alma.

Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam.Temiz denk getirebilirsem alacam inşallah.Yok mu okulunda çevresinde astra 1.3 cdti satmayı düşünen :D

2011 şubat ayında üretimi bitmiştir.111 logosu yoktur.enjoy donanımı ile devam etmiştir.

benim 2. sattığım opelin sahibi Ergün abimle halen görüşürüm.bankacıdır Bursada.belki satar.ben 40 binde satmıştım.şimdi km kaç oldu bilmem.tamponu boyattım demişti,hanım sürtmüştü diye bilgim var.araba bursada.lastiklerini de değiştirmişti.yarın sorarım arayıp.hem hal hatır eder son ekonomik gelişmeleri öğrenirim.gerçi herkes batakta ya.

Ergün abi de benim arabayı almadan önce yine 111 yıl sahibiydi.fakat eşi sürerken ve çocuğu da arabada iken kırmısıda durmayan bir kamyonet ön tarafını ucurmuş arabanın.araba pert olmuş.kaskodan parasını aldı ve benim arabayı gelip satın almıştı.anlayacağın 111 yıl alan bir daha alıyor.

O arabayı vakti samanında alanlar 38500 3900 tl ye sıfır olarak almışlardı.opel küçük altın gibidir.

aynen dediğin gibi hocam opel hep kazandırıyor.Haberlerini bekliyoruz hocam.İlgin için teşekkürler tekrardan :++:

BBNET
Geri