theArcher' Alıntı:Hocam araç lpgli ise genellikle lpgden kaynaklaniyor.
pehepe' Alıntı:hocam lpg den kaynaklanan yanan işaret bundan farklı. Bu işaret ciddi bir arıza olduğunun göstergesi. ha tabiki lpg den de kaynaklı olabilir ama en kısa zamanda servise gidin siz. Bu arıza lambasıyla binmeyin arabaya
opellerin klasik yanan işareti değil bu. daha önce 2 opel kullanmış biri olarak opelde birçok şeyi yaşadım ama bu işaret hiç yanmadı bana. aracı çalıştırırken yanıyorsa motor elektroniğinde veya şanzuman elektroniğinde bir arıza olabilir? aracınız otomatik mi? birde oksijen sensöründen kaynaklı yanıyor genelde opellerde. ama dediğim gibi cihaza bağlayıp hata kodunu almadan bilmemiz imkansız . birde aracın kullanıma klavuzunu bulursanız oradan bakın derimkendir_li' Alıntı:Motor calisirken yaniyor ise motor veya sanzuman elektroniginde ariza var demektir.
İnsanın tadı kaçıyor...hocam benim 4'üde patlamış ondan mıdır bilmem,evet yanıyordu,yanınca kenara çekip kapatıp açınca belli bir süre yanmıyordu.hep bu servisin motor yıkatması.kendir_li' Alıntı:Cahraz hocam işaret araç hareket halinde iken yaniyormuydu?