Opel İnsignia

Kodla Büyü

alley_upp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhabalar...

Şuan 2009 90 hp ford focus kullanıyorum. Aracımın km si 170 bine dayandı. Ve agır sorunlar verecek diye aracımı değiştirmeyi düşünüyoru.

Düşündüğüm araçsa 2012 ve üstü 1.4 benzinli turbo opel insignia. Ve aracı alırsam tüp taktırmayı düşünüyorum. Araç yaklaşık 55-60 bin tl civarı.

Durumla ilgili olarak sizinde görüşlerinizden faydalanmak istiyorum. Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Şuanki aracımı alırken, ben de astra için araştırma yapmış ve "Opel-Turbo-Benzinli" araçların LPG için çok uyumlu olmadığını öğrenmiştim. Yine de LPG taktıranların belli bir kilometre sonunda subap (adını tam hatırlayamıyorum) değişimi yaparak kullanmaya devam ettiğini de duymuştum. Ayrıca bu modellere yönelik daha pahalı olan farklı yağlama sistem deneniyordu o zamanlar. Belirsizlikler artınca dizele yöneldim. Bu ayrıntı dışında insignia heleki donanımlısı :+1:

hocam insigna güzel araba . Görünüş olarakta iyi. Ancak lpg olayına hiç girmeyin.Bende çok araştırdım , yeni araçlarda sıkıntılı diyorlar. Hani bana soracak olursan dizel araç al derim. O fiyat aralığında da şuan kendi kullandığım hyundai i30'u tavsiye edebilirim , birde opel astra. Karar sizin , şimdiden hayırlı olsun.

Hocam bizde var lpg de 40-50 bin km sonra sorun çıkarıyor. LPG takılmamış araç alıp magnezyum olan subaplarını çelik subaplar ile değiştirmek gerekiyor. Dizele yönelebilirsniz ya da alıp değiştirirsiniz subapları. Cosmo donanım tercih edin

Evet ben de arştırdığım kadarıyla lpg de bir takım sıkıntılar yaşayanlar olmuş. Özellikle subap erimesi en çok bahsedilen sorunlardan biri. ama buna rağmen lpg kullanıpta 50 bın km den fazla gidipte hiç bir sorun yaşamayan da bir sürü insan var. bir de sibop öyle çokta malitetli bişey de değilmiş Lpg den ettiğin tasarruffun yanında hiçbişey.

gkhankz' Alıntı:
Hocam bizde var lpg de 40-50 bin km sonra sorun çıkarıyor. LPG takılmamış araç alıp magnezyum olan subaplarını çelik subaplar ile değiştirmek gerekiyor. Dizele yönelebilirsniz ya da alıp değiştirirsiniz subapları. Cosmo donanım tercih edin

hocam aracın kaç model hangi paket . araç hakkında bıraz bilgi verebilir misin

BBNET
Geri