M mehmetaltin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 12 Ocak 2012 #1 Arkadaşlar Online Sınav Scripti ekte verdiğim çalıştıramadım bir türlü,yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar Online Sınav Scripti ekte verdiğim çalıştıramadım bir türlü,yardımcı olursanız sevinirim...
M mehmetaltin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 12 Ocak 2012 #3 hocam veritabanı içeri aktardım dosyaları ftp ye attım ben public html de sinav klasörü içine attım.Anlamadım sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor.
hocam veritabanı içeri aktardım dosyaları ftp ye attım ben public html de sinav klasörü içine attım.Anlamadım sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor.
M mehmetaltin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 13 Ocak 2012 #4 arkadaşlar veritabanı dosyanın içinde yardımcı olursanız sevinirim...
Yalnız_Kurt Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,642 13 Ocak 2012 #5 hocam config doısyasında localhost yazıyor ftp ye atınca orayta site adresi fgirmeyecek mi return mysql_connect("localhost","egitici_genel"84848484"");
hocam config doısyasında localhost yazıyor ftp ye atınca orayta site adresi fgirmeyecek mi return mysql_connect("localhost","egitici_genel"84848484"");