Online Sınav Scripti Arıyorum

Kodla Büyü

mehmetaltin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kategori oluşturup 20 şer soruluk test hazırlayabileceğim online sınav scripti arıyorum.Elinde olan yada hazırlayabilecek arkadaşlar buradan mesaj atsın lütfen yada pm den..

evet hocam sınav sonucu doğru yanlış ve başarı yüzdesini gösterme mümkünse ana sayfada kategoriler ve kaç adet soru olduğu gözükecek başkaları soru ekleyebilecek son izini ben vericem...Olabilir mi bunlar hocam...

Arkadaşlar kategori oluşturup 20 şer soruluk test hazırlayabileceğim online sınav scripti arıyorum.Elinde olan yada hazırlayabilecek arkadaşlar buradan mesaj atsın lütfen yada pm den..

mehmetaltin' Alıntı:

hocam php ve admin panelli olmasını istiyorum.Diğer hazırlamalar daha uzun ve zor olur.İlginize çok teşekkür ederim...

Hocam e-front uzaktan eğitim sistemi kurmuştum. Bakabilirsiniz. İşinize yararsa kullandırabilirim.

Anasayfa: e-ogrenme.co.cc

Efront sayfası
http://efront.e-ogrenme.co.cc/www/userpage.php

öğretmen girişi için
kull a: demo
pass: demodemo

yada kullanımı daha kolay olan claroline kurulumu yapabilirim. Onu da kurayım veririm denemeniz için linki.

BBNET
Geri