Online Muhasebe Stok Yazılımı

Kodla Büyü

namaldish

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir firmaya yazdım bu programı php ile. Şu anda kullanmaya başladılar aktif olarak. Sistemin web sayfası yapım aşamasında olduğu için şimdilik eski sitem üzerinden demo adresi açtım. http://www.merkezdestek.com/demo kullanıcı adı ve şifre demo..

Özellikleri:
Snsis Muhasebe ve Stok Takip Yazılımı, mevcut ERP ve CRM programlarının tüm özelliklerini kapsar. Bu özelliklerin yanında en büyük özelliği internet bağlantısı olan tüm cihazlarda kullanılabilmesi ve bu cihazlarla sipariş alınabilmesidir. Böylece el terminali, terminal yazılımı ve kurulum maliyetlerini sıfıra indirmiş olursunuz. Sadece bir telefonla personelleriniz sipariş alır ve bu sipariş programda anında ana sayfaya ve siparişler sayfasına düşer.

Snsis Muhasebe ve Stok Takip Yazılımının diğer bir özelliği de online (çevrimiçi) çalışmasıdır. Bu özelliğiyle programı bulunduğunuz yerden cep telefonu, tablet yada pc ile takip edebilirsiniz.

Snsis Yazılımının Özellikleri
Online olarak herhangi bir internet tarayıcı ile çalışır
Platform bağımsızdır (Windows sürümü, Linux, Mac farketmez)
Stok Yönetimi, Stok Hareketleri
Cari Yönetimi, Cari Hareketleri
Kasa Yönetimi, Kasa Hareketleri, Banka, Çek, Senet Hareketleri, Vadesi gelen ödemeleri bildirme
Faturalandırma ve Fatura Raporları
İnternet bağlantısı olan herhangi bir cihazla sipariş alabilme
Personel Yönetimi
Kullanıcı Yönetimi

İnceleyip olumlu olumsuz yorum yaparsanız sevinirim.

sistem güzel benziyor sağlıklı değerlendirme için biraz da işi de bilmek gerekiyor,
bir konuda uyarım olacak
barkodu sanırım bir eklendi ile oluşturuyorsun,
Türkiyede ean 13 barkod sistemi kullanılır ve 13 hanedir son hane ilk 12 hananein doğrulamasından oluşur.(nette bunun hesaplama yöntemleri var)
senin kaydın ben elle 1001 girmişsem barkoduda buna göre yapıyor ama barkod cihazları bunu okumaz seni bunu kontrol edil geçerliliğini doğrulama gerekir
eğer barkod yazdıma gibi bir özellik eklersen(göremedim ama yoksa da eklemen gerekecektir) sana sıkıntı çıkarabilir şu hali

açılır pnerelerde modal popup kullanırsan daha güzel olur,
kullanıcı arka planda açtığı pencereyi unutmaz.
modal popup için thickbox eklentisini kullanabilirsin hocam tavsiye olarak,
benim sevdiğim bir yapı

BBNET
Geri