Omü 2002 böte mezunu Arkadasımız vefat etti mekanı cennet o.

Kodla Büyü
İçim Sızladı.. Rabbim Mekanını Cennet Eylesin geride kalanlara sabr versin.. Çocuklarına baba hasreti aratmasın..

Allah rahmet eylesi mekanı cennet olsun Allah yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin

burnuma pis kokular geldi..
birileri arkadaşımızı öldürüp bir yurdun bahçesine atıyor..
sebebi de cinayeti güya "yurt perssoneli" işledi göstermek..

Cinayetin sebebinin çoktan bulunması gerekirdi ama arap polisi intihar mı cinayet mi onu bile bulamamış...Yaklaşık bir sene sonra çıkacak otopsi raporunu ben size söyliyim. Takdir-i İlahi...

forumda bir arkadaş dava şehidi dedi ve konuyu kapattı
sürekli sormama rağmen bir cevap vermedi?
neyin davasıydı?

karıştırmak gibi bir niyetim olmaz olamaz
yunusun en yakın arkadaşlarından biriydim ben
özelden yazmama rağmen cevap vermedi.

ozcanikli' Alıntı:
karıştırmak gibi bir niyetim olmaz olamaz
yunusun en yakın arkadaşlarından biriydim ben
özelden yazmama rağmen cevap vermedi.
ben hocamı tanımıyorum ama haberde eşi türk kolejinde çalısıyor yazıyordu dava derken oaradaki türk okullarına hizmet anlamında söylenmiş olabilir bu benim fikrim o arkadaş bunu kasdetmiş olabilir

bir sonuç var mı arkadaşlar cinayetten şüpheleniliyordu acaba ailesi ile görüyşen var mı haber alan?

Kıymetli arkadaşlar, bilen de bilmeyen de yorum yapmış. Öncelikle Allah (cc) kardeşimize rahmetiyle muamele etsin ve Cennetinde Efendimiz (as) e onu ve bizi komşu eylesin.
Olayın yaşandığı mekandaki kişilere sorar iseniz olay farklı anlatılıyor. Arap istihbaratına sorarsanız olay farklı. Ailesine sorarsanız farklı. O sebeple şu an kim ne derse boşuna konuşuyor. Allah korusun gıybet etme ve günaha girme ihtimalimiz var. Duamız en kısa zamanda olayın açıklığa kavuşması. Yine yukarıda yazan bir arkadaşa cevap olarak yazayım , Arabistan'da Cemaat okulu yok. 8 tane Okulumuzun hepsi Milli Eğitim Bakanlığına bağlı. Hoş eski bakanımız bunu bilmezken sizlerin bilmemesi normal :)

BBNET
Geri