Omü 2002 böte mezunu Arkadasımız vefat etti mekanı cennet o.

Kodla Büyü

ozcanikli

Süper Üye
Süper Üye
2002 mezunu arkadaşımız Yunus Emre ELEVLİ eşininin yurtdışı görevinden dolayı medinede bulunuyordu. Bugun acı haberini aldık.Mekanı cennet olsun. Dularınızı esirgemeyin.

Suudi Arabistan'ın Medine ilinde Zırh Mescidi yakınlarında boş bir arsada bir Türk'ün ölü bulunduğu bildirildi.

Gece 03.00 sularında ölü bulunan Türk'ün Medine Uluslararası Türk Okulu'nda öğretmenlik yapan Seyhan Evlevli'nin eşi Yunus Emre Elevli (33) olduğu öğrenildi. Elevli'nin biri 5 yaşında diğeri 4 aylık iki çocuğu bulunuyor.

Olayın cinayet olup olmadığı henüz bilinmiyor. Cihan Haber Ajansı'nın edindiği bilgiye göre, Medine Savcılığı otopsi için cenazeyi adli tıpa gönderdi. Polis ve savcılığın ise araştırmalarına devam ettiği aktarıldı.

Yunus Emre Elevli'nin dün öğle sularında evinden çıktığı, gece saat 23.30'da bir telefon görüşmesi yaptığı daha sonra kendisinden haber alınamadığı ifade edildi.

Allah rahmet etsin.
Eminim ki cinayet durumu varsa ve katil bulunursa bizdeki gibi ifadesini alıp serbest bırakma, ya da hapse alıp 2 ay sonra iyi halden salma olmaz.

Allah Rahmet Etsin. Mekanı Cennet Olsun.
Genç yaşta arkadaşımızı kaybetmek bizlerede derin üzüntü verdi.

allah rahmet eylesin. çok üzüldüm.. kötü bir .. ne yazacam bilemedim... ölümlü dünya.... :cry:

ozcanikli' Alıntı:
haber alamamak nedenini öğrenememek cok acı gerçekten inş sebebini bir an önce öğreniriz.

Babası Mehmet Elevli benim okul müdürümdü. Bugün taziyeye gittik. Yani vücudunda hiçbir yara yada benzeri birşey yokmuş, parası telefonu hiçbirşeyine de dokunulmamış. Yani cinayet gibi görünmüyor şuan, kalp krizi yada başka bir rahatsızlık geçirmiş olabilir dedi onlarda tabi oraya gidince öğrenecekler net olarak.

hocam cok tşkler bizi burdan bilgilendirin
ne zaman geleceklermiş süreç nasıl devam edecek bilginiz var mı?
cenaze buraya gelecek mi?

Hocam bu gece ailesi ankaraya gitti yarın vize işlemlerini halledip medineye gidecekler ama cenazeyi getirmeyeceklermiş. Yunus emre hocam zaten kendiside oralarda kalmak istiyormuş o nedenle getirmeyeceğiz dediler. Bugün burada gıyabında cenaze namazı kılındı.

BBNET
Geri