Olimpiyatlarda SIFIRIZ..

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
demek ki neymiş Türkçe olimpiyatları ile körler sağırlar birbirini ağırlar ohh şarkılar- türküler-şovlar ama iş harbi olimpiyatlara geldi mi de SIFIRlar...
eee bu da çok muhterem devlet - hükümet büyüklerimiz bir çare düşünür elbet nede olsa türkiye tarihinde olimpiyat en çok sporcuyu bu hükümet döneminde yolladık diyordu sayın başbakanımız amma ve lakin koskoca 70 milyonluk ülkeden o kadar da TÜRK ve devşirme sporcuya rağmen 1 tane MADALYA alan yok....YUH OLSUN...Haram olsun vergilerimizle orada yapılan masraflara - gezmelere- tozmalara..her yarışta-müsabaka da nal toplayanlara..

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda ilk madalyamız Rıza Kayaalp'ten geldi. Grekoromen güreş 120 kiloda dünya şampiyonu güreşçimiz Rıza Kayaalp bronz madalya mücadelesinde Gürcü rakibini yenerek ülkemize büyük bir mutluluk yaşattı.
ntvspor.net

saat 23te nevin çıkacaktı.

zaten bundn sonra alınacak tek bı madalya var oda nevin yanıt'ın atletizmden alacağı madalya.toplam 2 madalyada bitiririz

hani bas bas bağırıyodu başbakan en çok sporcuyla katılıyoruz falan diye eleştiriyodu geçmişi. Keşke birileri söylese geçmişte az sporcuyla ne altınlar getirdi bu vatan evlatları diye. Sayı değil sağlam sporcu lazım.

Çok hoşuma gitti paylaşayım dedim, sosyal medyadan suçlu bulundu yine öğretmen :mrgreen:
Beden Eğitim Dersinden hep 5 üzerinden 5 alan milletin cocukları olarak madalya alamamayı çok garipsiyorum :-)

Çok Şükür Broznda olsa ilk madalyamızı aldık...Teşekkürler Rıza Kayaalp ..

BBNET
Geri