gelincik42 Aktif Üye Mesajlar 101 9 Nisan 2010 #1 arkadaslar, okulda okuma bayramımız var, barkovizyon için fon müziği arıyorum, hareketli biraz komedi ve cocuksu... yardımlarınızı bekliyorum...
arkadaslar, okulda okuma bayramımız var, barkovizyon için fon müziği arıyorum, hareketli biraz komedi ve cocuksu... yardımlarınızı bekliyorum...
H Harun BARIŞ Site Gezgini Mesajlar 80 10 Nisan 2010 #2 barış manço- aman hocam barış manço- ayı ezginin günlüğü- fayton ali rıza binboğa- öğretmen öğretir
gelincik42 Aktif Üye Mesajlar 101 12 Nisan 2010 #3 hocam bu müzikler elnizde varsa gonderirmisniz?, gecen yıl ateş böceğimisin sarksını kullanmıstım bu yıl degistirmek istedim... başka fon müziği önersi olan varmı
hocam bu müzikler elnizde varsa gonderirmisniz?, gecen yıl ateş böceğimisin sarksını kullanmıstım bu yıl degistirmek istedim... başka fon müziği önersi olan varmı
gandalf Site Gezgini Mesajlar 66 12 Nisan 2010 #4 ben geçen sene bunu kullanmıştım Ekli dosyalar cocuk_sarki_fonu.rar cocuk_sarki_fonu.rar 1.6 MB · Görüntüleme: 437