Okulun resmi mail adresi hakkında

Kodla Büyü

halisserhat

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, okulun resmi mail adresinin adını da şifresini de okuldaki idarecilerden kimse bilmiyor. Bir konu için bize okulun mail adresi ve şifresi lazım oldu. Yenisini alabilir miyiz? Ya da nasıl alabilriz? Bu konuda bilgisi olan öğretmen/idareci arkadaşlar var ise beni aydınlatabilirler mi? Teşekkürler

Sayin hocam
Okulunuzun mail adresi kurumkodu@meb.k12.tr şeklindedir.
Eğer sifrenizi unuttunuz veya bilmiyorsaniz okulunuz ilce mem e durumu bildirmeli .
Sifre yenileme işlemleri il mem de gerçekleşiyor
Kolaylıklar dilerim

aydınDr' Alıntı:
Sayin hocam
Okulunuzun mail adresi kurumkodu@meb.k12.tr şeklindedir.
Eğer sifrenizi unuttunuz veya bilmiyorsaniz okulunuz ilce mem e durumu bildirmeli .
Sifre yenileme işlemleri il mem de gerçekleşiyor
Kolaylıklar dilerim
Bana acil lazım yalnız. Yarın hemen bu işi halletmeliyim. Kurumkodunu biliyorum, dolayısıyla mail adresini de biliyorum demektir. Şifreyi bilmiyoruz öyleyse. Peki şifreyi yenilemek veya yeni şifre almak için ilçeye mi gitmeliyiz, il milli eğitime mi acaba? Mdr yrd dedi resmi yazı ile direkt il milli eğitime gider alırız diye, doğrusu bu mu yoksa ilçe milli eğitim mi acaba? @habibocak

Sayin hocam
Yazışmalarda bağlı olduğunuz kurum hiyerarşisini takip etmek durumunuzdasiniz
İlçe mebbis yoneticiniz ile görüşerek mail sifrenizi unuttugunzu belirttiginizde ilce ile bildirecek ve il mem mebbis yöneticisi okulunuza yeni bir mail şifresi belirleyecektir. Bu sifre once bagli bulundugunuz ilceye ilçeden de tutanak ile size teslim edilecektir. Il ve ilce yoğunluğuna bağlı olarak şifrenizin yenilenme süresi farklilik gösterebilir. 1 veya 2 gün içerisinde çözüleceğini düşünmekteyim.
Kolayliklar dilerim..

BBNET
Geri