arslan_1905
Üye
Çok sinirliyim okulun fotoğrafçısı ilan edildim resmen böyle bir zorunluluk var mi
Hocam inanın kendimi yedim dünden beri uyuyamadım bir bayan olarak bana bir ağaca çıkıp çekin demediği kaldıOlmamış. Sizin duygudurumunuzun acaba okuldaki mesai arkadaşlarınız farkında mıdır? Değilse duygunuzu belli edin. Yoksa aynen devam eder olan sizin sinirlerinize olur hocam.
Harika olmuş hocam ama benim komisyon üyem görevlendirme gitti bilehocam yönetmelikte de yazıyor. Hemen bir web komisyonu kurun ve görev dağılımı yapılmasını isteyin.
aynı sorun bende de vardı. toplantıda web sayfası için web komisyonu kurulması gerekiyor dedim ve bir komisyon oluşturdum.
müdürden rica ettim, törenlerde resim çekecek bir öğretmen(okulda hep olan biri, ya mdr yrd yada rehberlik öğretmeni)
törenle ilgili metin yazacak bir türkçe öğretmeni
yerel basına mail gönderip haberdar edecek biri (olmasada olur) birde sorumlu mdr yrd. olması gerekiyor.
akabinde birde whatsapp gurubu kurdum. guruba önce fotoğrafları, peşine tören metnini atıyorlar bende siteye ekliyorum. göndermezlerse eklemiyorum. Sistem tıkır tıkır çalışıyor şimdilik.
Hocam yakışıyor mu yani o kadar insanın içinde ben bir oraya bir buraya gidiyorum bir üst kata çıkıyorum ayıptır yahu milletin fotoğrafçıya bak dediğini duydum sinirlerim altusthocam telefonun şarjı sürekli bitsin(şarjı olsa dahi), tören zamanlarında telefonunuzu yanınızda taşımayacaksınız.
Xapex hocam gayet güzel açıklamış durumu. Gidenler olduysa yeni toplantı yapılıp üyeler tamamlanır.Harika olmuş hocam ama benim komisyon üyem görevlendirme gitti bile
Tepki verdim ama kabul ettirildiBu keyfi görev size ilk verildiğinde tepki vermemiş olmanız kabulleniş olmuş gibi.
Evet yarın ilk tenefüste bunu dile getirecegim tesekur ederimXapex hocam gayet güzel açıklamış durumu. Gidenler olduysa yeni toplantı yapılıp üyeler tamamlanır.
Oyle de olmasi gerekiyor bu işi bir kişiye yuklemenin manası yokkiHocam lise de çalışıyorsanız, örenci grubu oluşturun, onlar çeksin hem çok eğleniyorlar. Öyle bir imkanınız yoksa üstteki arkadaşın dediği gibi web komisyonu grubu oluşturun görev dağılımı yapın. Biz de görevli öğrenciler veya etkinliği oluşturan öğretmenler fotografları çekiyor.
Çekme fotoğraf hocam ne yapacak? En fazla sarı zarf verirler, uyarı cezası alırsın. Onu da idare mahkemesine dava açıp iptal ettirirsin zaten. Yapmak istemiyorsan yapma bu kadar basit.Tepki verdim ama kabul ettirildi
@xapex, ben senin bir tık daha ötene geçmişim demek ki hocam.. Bizim müdür yardımcısı hem fotoğraf çekiyor, hem haber metinini yazıyor, hem de web sitesinde yayınlıyor. Haberi ben yapınca neredeyse üzülüyor, kırılıyor. Ben de çoğu zaman hevesini kırmak istemiyorumhocam yönetmelikte de yazıyor. Hemen bir web komisyonu kurun ve görev dağılımı yapılmasını isteyin.
aynı sorun bende de vardı. toplantıda web sayfası için web komisyonu kurulması gerekiyor dedim ve bir komisyon oluşturdum.
müdürden rica ettim, törenlerde resim çekecek bir öğretmen(okulda hep olan biri, ya mdr yrd yada rehberlik öğretmeni)
törenle ilgili metin yazacak bir türkçe öğretmeni
yerel basına mail gönderip haberdar edecek biri (olmasada olur) birde sorumlu mdr yrd. olması gerekiyor.
akabinde birde whatsapp gurubu kurdum. guruba önce fotoğrafları, peşine tören metnini atıyorlar bende siteye ekliyorum. göndermezlerse eklemiyorum. Sistem tıkır tıkır çalışıyor şimdilik.