Arkadaşlar mrb. Proje okulunda görev yapıyorum. Malum bu sene proje okulları ile ilgili bir çalışma var. Halihazırda Proje okulu olan ve devam etmek isteyen okullar için kriter getirildi. Buna göre okullar gelişim projeleri ( biz okul için 4 adet belirledik ) bir de özel okul projesi olacak. bu sebeple bir çok öğretmenimizin kendi branşı haricinde bir çok tablo ve veriye ihtiyacı olacak. bunun için ChatGPT pro özelliklerini kullanmak istiyoruz. bunun için paylaşımlı yada edication hesap var mıdır ? uygun fiyata bulabilirsek 10 adet ya da 20 adet kullanmak istiyoruz. bulamazsak uygun fiyata 5 adete ya da 3 adete de düşürebiliriz. yani proje koordinatörlerine 1 er adet olabilir. öğretmenler odasında açılacak bir hesaba bir adet paylaşım yapılabilir. Fİkir daha fazla genişletilebilir ben aklıma gelenleri yazdım.
Sizden ricam çoklu Chat GPT kullanan arkadaşalarımız var ise ya da bu konuda araştırma yapan arkadaşlarımız var ise bu konuda fikirlerini paylaşması.
Şimdiden teşekkür ederim.
Sizden ricam çoklu Chat GPT kullanan arkadaşalarımız var ise ya da bu konuda araştırma yapan arkadaşlarımız var ise bu konuda fikirlerini paylaşması.
Şimdiden teşekkür ederim.