okulumuz ilkokul formatör olsamda norm fazlası olurmuyum?

Kodla Büyü

yamandogan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okulumuz ilkokul yani ders sayımız sıfır formatör olsamda norm fazlası olurmuyum?bilen arkadaşlar yardımcı olurmu

forumdaki konuların en azından %10'unda benzer sorular var. Zahmet edip arasaydınız bulurdunuz.

ili aradım bilişim teknolojileri öğretmenlerinde bu sıkıntı oluyor açık net bir yönetmelik yok dedi şuan için norm fazlası oluyoruz çok şükür...

şimdi norm fazlası olmayı neden bukadar çok istiyorum..olursam il içi tayin isteme durumum olabilir ve 5 senedir ilköğretimde çektiğim sıkıntıdan kurtulurum diye düşünüyorum liselerde de ayrı sıkıntılar vardır elbet ama işte bi yenilik olur bizede bilişim teknolojileri öğretmenlerinin sıkıntısı bitmez ama neyse

omd' Alıntı:
forumdaki konuların en azından %10'unda benzer sorular var. Zahmet edip arasaydınız bulurdunuz.
Tebrik ederim arkadasim. Belki bu mesajda kotu kabul edilmis olabilirsin bazi arkadaslarin nezdinde ama bosver belki o arkadaslar icin "kotu komsu insani ev sahibi yapar" sozunden hareketle arastirma yapmaya baslayiverirler belki

omd' Alıntı:

omd genelde sert konusur ama dogru yazmıs bencede önce bakmak lazım foruma yoksa çöpluge doner

norm fazlası olursun. okul idarecileri her yıl norm bilgilerini ders durumlarına güncelleme durumundadır. şu an değilseniz bile ilerleyen süreçte ders-öğretmen dengesine göre sadece bilişim öğretmenleri değil tüm branşlar norm fazlası-ayrılma (ilkokuldan) durumunda olacaklardır.

okulu hem ilkokul hem ortaokul olarak devam edecek olan arkadaşlar mevcut durum devam edecektir. yalnız bilişim öğretmeni arkadaşlar için süreç yine belirsiz, herşey hayırlısıyla gönüllerine göre olur inşallah.

BBNET
Geri