Okulumuz ilk okul oldu :(

Kodla Büyü

bormut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mrb arkadaşlar okul listeleri açıklandı okulumuz ilk okul olarak gözüküyor. orta kısmı kapatıldı. şimdi ben ne yapacam öğrencilerin taşındığı okula mı giderim yoksa tercih hakkımız oılur mu acaba . teşekkürler

hocam bizimde orta oldu mesela ama direk öğrencilerin taşınması diye bir durum söz konusu değil yani bizim burda oyle :( kademeli geçiş olacak sizdeki 4ten mezun olanlar diğer okula gidecek sadece sizdeki orta okullarda 5ten sonrakiler her sene mezun vereceksiniz 3 senede tamamen ilk okul olacaksınız o şekilde sistem bi yere nakil gibi bi durum söz konusu değil ara sınıflar için sadece 4ten mezunlar gidecek diğer okulda 1.sınıf kaydı almayacak size yönlendirecek bu şekilde geçiş olacak sanırım bu arada da öğretmenlere il içi açmaları gerekir isteyenler kendi isteğiyle gitsin diye ama bakalım zaman ne gösterecek.

mebbis.meb.gov.tr/kurumlistesi.aspx

benim okul da ilkokul görünüyorrr, zaten norm fazlasından geldik. Of ulan off

formatörüm okul ilköğretim di ikinci kademenin zaten kapatılma ihtimali vardı bu sistem ile hızlandı 6,7,8 öğrencileri yakın başka köye taşınacak . şimdi ki okulumda sadece birleştirilmiş sınıf kalacak. bu durumda ne olur

ilkokulda çalışma olanağımız var mı acaba?...çalışırsak derse girecek miyiz ki bu mantıksız olur...formatör mü oluruz?... ya da başka bişey mi yaparlar?,ne kadar karışık bir durum valla bi açıklama bişey yapsalar bari...

bizim okulda ilkokul oldu. biz acaba ilkoulda formatör olarak kalabilece miyiz yoksa sadece ortaokullarda mı görev yapabileceğiz ?

benim okulum da ilkokul oldu..kademeli geçiş olacağı için 6,7,8ler ilkokullara devam edecekler yani biz okulumuzda kalırız ama 3 yıl sonra okulda 6,7,8 kalmadığında ne olur bilmem.. :?

ozlem22' Alıntı:
benim okulum da ilkokul oldu..kademeli geçiş olacağı için 6,7,8ler ilkokullara devam edecekler yani biz okulumuzda kalırız ama 3 yıl sonra okulda 6,7,8 kalmadığında ne olur bilmem.. :?
bizde kademeli geçiş falanda düşünmüyorlar direk taşınıyor okul ortaokul olan bir okula :/

pawofeagle' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
bizde kademeli geçiş falanda düşünmüyorlar direk taşınıyor okul ortaokul olan bir okula :/

hocam bakanlık kademeli geçiş olacak diyor sizin orası uçmuş galiba :)

AYNEN bizimki de zaten taşınacaktı bu işi hızlandırdı butun branş öğretmenleri norm fazlası oldu benim öğrenmek istediğim bizi 6,7,8 .sınıf öğrencilerinin taşındığı okula mı gönderirler yok sa norm fazlalarına verdikleri gibi tercih hakkı filan veririler mi? bildiğim kadarıyla okulu kapanan öğretmenlerin öncelikli olarak ihtiyaç varsa öğrencilerin taşındığı okulda görev alması gerekiyo . eğer yoksa o zaman il içinde tercih yapabiliyo...

dobra1979' Alıntı:
pawofeagle' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

hocam bakanlık kademeli geçiş olacak diyor sizin orası uçmuş galiba :)

valla hocam bizim burası uçmuş ki ne uçmuş. kafalarına göre anlamadan iş yapıyorlar.okulları ilkokul ortaokul ayırmaları bile yanlış şimdilik olacak iş değil ama yaptılar seneye cümbüş var burada :) ben askere gidiorum gelene kadar ortalık ne olur bilemem :)

BBNET
Geri