kademeli geçiş olacak sizdeki 4ten mezun olanlar diğer okula gidecek sadece sizdeki orta okullarda 5ten sonrakiler her sene mezun vereceksiniz 3 senede tamamen ilk okul olacaksınız o şekilde sistem bi yere nakil gibi bi durum söz konusu değil ara sınıflar için sadece 4ten mezunlar gidecek diğer okulda 1.sınıf kaydı almayacak size yönlendirecek bu şekilde geçiş olacak sanırım bu arada da öğretmenlere il içi açmaları gerekir isteyenler kendi isteğiyle gitsin diye ama bakalım zaman ne gösterecek.bizde kademeli geçiş falanda düşünmüyorlar direk taşınıyor okul ortaokul olan bir okula :/ozlem22' Alıntı:benim okulum da ilkokul oldu..kademeli geçiş olacağı için 6,7,8ler ilkokullara devam edecekler yani biz okulumuzda kalırız ama 3 yıl sonra okulda 6,7,8 kalmadığında ne olur bilmem.. :?
pawofeagle' Alıntı:bizde kademeli geçiş falanda düşünmüyorlar direk taşınıyor okul ortaokul olan bir okula :/ozlem22' Alıntı:benim okulum da ilkokul oldu..kademeli geçiş olacağı için 6,7,8ler ilkokullara devam edecekler yani biz okulumuzda kalırız ama 3 yıl sonra okulda 6,7,8 kalmadığında ne olur bilmem.. :?

dobra1979' Alıntı:pawofeagle' Alıntı:bizde kademeli geçiş falanda düşünmüyorlar direk taşınıyor okul ortaokul olan bir okula :/ozlem22' Alıntı:benim okulum da ilkokul oldu..kademeli geçiş olacağı için 6,7,8ler ilkokullara devam edecekler yani biz okulumuzda kalırız ama 3 yıl sonra okulda 6,7,8 kalmadığında ne olur bilmem.. :?
hocam bakanlık kademeli geçiş olacak diyor sizin orası uçmuş galiba![]()
ben askere gidiorum gelene kadar ortalık ne olur bilemem