okulumuz hakkında bölümü

Kodla Büyü
Bu arada bu sayfaya okul resmi eklemek için bir bölüm konulmuş. Önceden bu sayfayı güncelleyen arkadaşlara tekrar bakmalarını öneriyorum.

guldenmy' Alıntı:
evet ben de dün okulumuzla ilgili resim ekledim.
Resim ekle deyince galeriye resim ekleme sayfası açılıyor. oradaki Meb resmi kalmaya devam ediyor. Bunun dışında bir foto galeri ile bağlantı seçebiliyorsunuz ama yayınlayınca meb resmi orada kalmaya devam ediyor

serdemir' Alıntı:
guldenmy' Alıntı:
Resim ekle deyince galeriye resim ekleme sayfası açılıyor. oradaki Meb resmi kalmaya devam ediyor. Bunun dışında bir foto galeri ile bağlantı seçebiliyorsunuz ama yayınlayınca meb resmi orada kalmaya devam ediyor

Internet Explorer ile deneyin.

serdemir' Alıntı:
guldenmy' Alıntı:
hocam resim eklediyseniz önbelleği temizleyip sonra yeniden açın. eklenmiştir muhtemelen. ben manşet resim ekledim. bi de galeriye bağlantı verdim.

olmuyor

burada okul fotoğrafı ekle yazan yer tıklanmıyor. yeşil artıya basarsam galeriye resim ekleme penceresi çıkıyor. x lafta mevcut resmi siliyor ama silmiyor. en alttaki de galerideki resimlerle bağlantı kuruyor. 3 farklı tarayıcıda tüm belleği ve geçmişi temizleyerek yaptım olmuyor. güvenlik ve uyumluluk uyarılarını da deneyerek yaptım olmuyor. :x

Ekli dosyalar

• okulhakkinda.JPG
    okulhakkinda.JPG
    9.3 KB · Görüntüleme: 1,000
hocam yeşil artıya basarak galeriye resim ekleyin sonra eklediğiniz resmi seçin. ya da önce bir albüm oluşturup içine resim ekleyip sonra da yapabilirsiniz.

arkadaşlar, okulumuz hakkında kısmında benim okulumun kurum kodu sitede 0 gözüküyor. nereden bunu güncelleyebilirim?

guldenmy' Alıntı:
hocam yeşil artıya basarak galeriye resim ekleyin sonra eklediğiniz resmi seçin. ya da önce bir albüm oluşturup içine resim ekleyip sonra da yapabilirsiniz.

artıya basıp resme bastıktan sonra albüm içerisinde eklediğim resim dahil diğer 4 resim görünmüyor. görüntü aynen yukardaki gibi oluyor. herhangi bir resim varmış gibi görünmüyor.

Mavi bağlantıya tıklasam da okulumuz hakkındaya tıklayınca ilk ekranda meb logosu kalmaya devam ediyor. üzerine tıklayınca diğer resimleri görünüyor.

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    10.4 KB · Görüntüleme: 976
serdemir hocamla aynı durumdayım galeriye resim ekliyorum ama seçmem için resim görünmüyor boş geliyor, ekleyen arkadaşlar bi yardımcı oluverir misiniz??

Ben de bu sorunları yaşıyorum. Hatta öyle ki, bir haber eklerken fotoğrafı yüklemeyi Internet Explorer ile, eklediğim o fotoğrafı seçmeyi ise Chrome ile yaparak ancak halledebiliyorum. Sorun bildir kısmından bu sorunları tek tek bildirdim ama bana "sorun yok, ön belleğinizi temizleyin, sorun sizde" gibi saçma, özensiz ve baştan savma bir yanıt geldi. Kim, nasıl yazdıysa alelacele bir şablon yazılmış ve beyefendiler kendilerinden o kadar eminler ki bildirdiğimiz sorunları bile dikkate almıyorlar.

BBNET
Geri