Sayın Hocam,karçiçeği' Alıntı:arakdaşlar OkULUMUZ hAKKINDA SAYFASINI nasıl güncelleye bilirim....
Resim ekle deyince galeriye resim ekleme sayfası açılıyor. oradaki Meb resmi kalmaya devam ediyor. Bunun dışında bir foto galeri ile bağlantı seçebiliyorsunuz ama yayınlayınca meb resmi orada kalmaya devam ediyorguldenmy' Alıntı:evet ben de dün okulumuzla ilgili resim ekledim.
serdemir' Alıntı:Resim ekle deyince galeriye resim ekleme sayfası açılıyor. oradaki Meb resmi kalmaya devam ediyor. Bunun dışında bir foto galeri ile bağlantı seçebiliyorsunuz ama yayınlayınca meb resmi orada kalmaya devam ediyorguldenmy' Alıntı:evet ben de dün okulumuzla ilgili resim ekledim.
hocam resim eklediyseniz önbelleği temizleyip sonra yeniden açın. eklenmiştir muhtemelen. ben manşet resim ekledim. bi de galeriye bağlantı verdim.serdemir' Alıntı:Resim ekle deyince galeriye resim ekleme sayfası açılıyor. oradaki Meb resmi kalmaya devam ediyor. Bunun dışında bir foto galeri ile bağlantı seçebiliyorsunuz ama yayınlayınca meb resmi orada kalmaya devam ediyorguldenmy' Alıntı:evet ben de dün okulumuzla ilgili resim ekledim.
guldenmy' Alıntı:hocam yeşil artıya basarak galeriye resim ekleyin sonra eklediğiniz resmi seçin. ya da önce bir albüm oluşturup içine resim ekleyip sonra da yapabilirsiniz.
seldogan' Alıntı:Resimlerinizin birisini manşet resim olarak kaydederseniz onu alabilirsiniz.