D dirmilx Site Gezgini Mesajlar 33 5 Ocak 2016 #1 mebbise yönlendiriyor kendi mebbisim ile girince yetkiniz bulunmuyor diyor nasıl yapılacak arkadaşlar...
mebbise yönlendiriyor kendi mebbisim ile girince yetkiniz bulunmuyor diyor nasıl yapılacak arkadaşlar...
o.eyuboglu Aktif Üye Mesajlar 181 5 Ocak 2016 #2 Bizde de aynı sorun var, panele girilmiyor. Bir bilgisi olan var mı?
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,789 5 Ocak 2016 #3 ben de girememiştim okul kullanıcı adıyla.. Sonra kendi mebbis kullanıcı adı ve şifremle panele giriş yapabildim. An itibariyle güncelleme yapıyorum.
ben de girememiştim okul kullanıcı adıyla.. Sonra kendi mebbis kullanıcı adı ve şifremle panele giriş yapabildim. An itibariyle güncelleme yapıyorum.
habibocak Üye Mesajlar 0 5 Ocak 2016 #4 dengem' Alıntı: ben de girememiştim okul kullanıcı adıyla.. Sonra kendi mebbis kullanıcı adı ve şifremle panele giriş yapabildim. An itibariyle güncelleme yapıyorum. Genişletmek için tıkla ... Sizden panele girerken hangi T.C. kimlik numarasını girdiyseniz o kişinin kişisel MEBBİS şifresiyle girmeyi deneyin.
dengem' Alıntı: ben de girememiştim okul kullanıcı adıyla.. Sonra kendi mebbis kullanıcı adı ve şifremle panele giriş yapabildim. An itibariyle güncelleme yapıyorum. Genişletmek için tıkla ... Sizden panele girerken hangi T.C. kimlik numarasını girdiyseniz o kişinin kişisel MEBBİS şifresiyle girmeyi deneyin.