okullogomuz

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ylmz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
1,033
okulumuza aıt logo
 

Ekli dosyalar

  • logomuz.jpg
    logomuz.jpg
    272.8 KB · Görüntüleme: 1,107
Sanırım çalışmayı photoshopta hazırlamışsınız. Elip kısmını çizdikten sonra uzatarak çözünürlüğünü bozmuşsunuz bu yüzden kenarlarında çok fazla tırtık var. Renkleri de biraz uyumsuz olmuş gibime geliyor renklerle oynarsanız eminim daha iyisini yaparsınız. Elinize sağlık. :)
 
Birazda renkleri düzeltelim.
 

Ekli dosyalar

  • logomuz2.png
    logomuz2.png
    241.4 KB · Görüntüleme: 1,058
1942 sayısının çözünürlüğü çok düşük sanırsam. Bir netlik yok. 9 un ve 2 nin iç kısımlarında siyahlık var. Sanki daha başka bir şekilde yazılması gerekiyor duygusu veriyor bana. İyi çalışmalar.
 
arkadaslar hepınıze cok tesekkurler gerek yorumlarınız gerekse duzeltmelerınız ıcın elınıze saglık
 
arkadaşlar ben de photoshopu yeni öğreniyorum. Okulumuz için bir logo yaptım ama sizce nasıl olmuş?
 

Ekli dosyalar

  • ly kopya.jpg
    ly kopya.jpg
    109.1 KB · Görüntüleme: 884
  • ly kopya.jpg
    ly kopya.jpg
    109.1 KB · Görüntüleme: 880
hacievliyagillisesi.meb.k12.tr/ bu siteyede bakarmısınız. web sayfası hazırlamayı yeni öğreniyorum. sizlerinde fikrini alabilirmiyim?
 
ecrinsabir' Alıntı:
hacievliyagillisesi.meb.k12.tr/ bu siteyede bakarmısınız. web sayfası hazırlamayı yeni öğreniyorum. sizlerinde fikrini alabilirmiyim?

Biraz daha gayretle daha iyi bir iş çaıkaracağınızdan adım gibi eminim, iyi çalışmalar dilerim.
 
BBNET
Geri
Üst