Diyelimki bir mahallede 2 okul var bunlardan biri ilkokul diğeri ortaokul oldu 2 okulda da bil labı var ise ve 2 bilgisayar öğretmeni var ise bu öğretmenlerden 1 ortaokulda görev yapar da ilkokuldaki öğretmenin durumu ne olcak;
Burdan bana göre ihtimaller şöyle olabilir;
1- İlkokulda ki labda yerinde kalacak öğretmende yerinde kalacak.
2- Öğretmen yerinde kalsa hiç ders olmayacak bu durum işi daha da karıştıracak.
3-İlkokuldaki öğretmeni labı olan başka bir ortaokula verebilirler.
4- Yada byeni eğitim öğretim başlamadan önce branş değişikliği yapabilirler mi? (olabilir)
5- Ya da labların fonksiyonu kalmayıncaya kadar herkes okulunda kalacak okullar hayat bulsuna göre bizleri görevlendirecekler.(Memurlar.net böyle bir görevlendirme şuan için yapılama diye bir haber yapmıştı dün)
6- Yada son ihtimal bilgisayar tasarım
dersi olacak ama bu dersin ilkokulda olması mümkün olmayacak.
yani allak bullak bir durum bekliyor bizleri yine her duruma hazırlıklı olalım şimdiden
Burdan bana göre ihtimaller şöyle olabilir;
1- İlkokulda ki labda yerinde kalacak öğretmende yerinde kalacak.
2- Öğretmen yerinde kalsa hiç ders olmayacak bu durum işi daha da karıştıracak.
3-İlkokuldaki öğretmeni labı olan başka bir ortaokula verebilirler.
4- Yada byeni eğitim öğretim başlamadan önce branş değişikliği yapabilirler mi? (olabilir)
5- Ya da labların fonksiyonu kalmayıncaya kadar herkes okulunda kalacak okullar hayat bulsuna göre bizleri görevlendirecekler.(Memurlar.net böyle bir görevlendirme şuan için yapılama diye bir haber yapmıştı dün)
6- Yada son ihtimal bilgisayar tasarım

yani allak bullak bir durum bekliyor bizleri yine her duruma hazırlıklı olalım şimdiden