Şimdiden açıklanmasını garip buluyorum... Ağustosta açılmazsa nolucak? Bu tarihe Göre hazırlık yapanlar insanlar bayağı mağdur olacaklar.
Hocam bir öğrenciyi bırak, bir öğrencinin velisinde pozitif çıkması 3 gün içinde öğrencinin bulunduğu okulun tamamının virüsü alması demektir. (eğer bize virüsü doğru anlattılarsa) kantin yemekhane sınıf labaratuar Bt sınıfları vs. Vs hepsi ortak alan... Lgs ve yks ye benzemezki bu. Orada 2-3saatlik dikkate bakar. 14milyon öğrenci 1milyon öğretmen en az 1 milyon diğer kişiler(servisçi hizmetli memur vs) hep içiçe olacak.Benim anlamadığım ders saatini azaltinca temas azalıyor mu? Mesela okulda 1 saat dursak bulasmiyor gibi bir hava veriliyor. 1 vaka varken kapanan okullar maalesef 1000 vaka varken acilmaz. Yukarıda @amip33 doğru söylemiş. Özel okulları kurtarma çabası.
Hocam ders saati azalması şöyle dersin saatinin yarısına okula sınıfın yarısı geliyor diğer yarısına sınıfın diğer yarısı geliyor. Böylece sınıf mevcudu yarıya iniyor ve okula gelmeyen grup uzaktan eğitime tabi oluyor. Bunu ben duyduğum için söylüyorum. Yoksa benim düşündüğüm ve savunduğum bir şey değil yani.Benim anlamadığım ders saatini azaltinca temas azalıyor mu? Mesela okulda 1 saat dursak bulasmiyor gibi bir hava veriliyor. 1 vaka varken kapanan okullar maalesef 1000 vaka varken acilmaz. Yukarıda @amip33 doğru söylemiş. Özel okulları kurtarma çabası.
Nasıl ki özel okulları kurtarmak için 19 haziran kadar online eğitimleri devam ettirdilerse şimdi hocamızın da dediği gibi sırf özel okullar için yapılan bir açıklama.Açılmayacak.
Açılamayacak
Özel okulları kurtarmak için bu açıklama yapıldı. Yeni kayıt alamayınca zor duruma düştü özel okulların çoğu. Kimse kaydetmiyor haklı olarak ne olacağı belli olmadığı için.
YKS nin 1 ay öne çekilmesinin tek nedeni turizmdi.Bu açıklamanın bu kadar erken yapılmasının tek nedeni özel okullar ve kayıtları.
Daha dün sağlık bakanı kameralar karşısında - okulların açılmasına yakın karar vereceğiz şu anda erken-dedi![]()
Avrupa, Asya eğitime başlayalı çok oldu. Onlarda da vaka var daha. Bir şekilde okullar açılacak.
Bugün açıklanan tedbirlere eklenebilecek güzel bir öneri. Fikrinize sağlık hocam.Bakanlık bu sene için velilere sınıf dondurma hakkı versin. Ben dahil pek çok veli çocuğunu okula göndermez. Böylelikle yoğunluk azalır. Ayrıca kronik rahatsızlığı olan öğrencilerde ayrıca korunmuş olur. Hak kaybı yaşanmaz.