Dikey arayüz seçeneği hali hazırda yok hocam. Test için ufak bir çalışma yaptım. Bu şekilde "eh işte" diyebileceğim bir sonuç çıktı. Biraz daha elden geçirmek lazım. Talep olursa yaparız bunu da ama şu an öncelik değil.Emeğinize sağlık hocam, bir sorum olacak. Okul müdürü dikey olarak yerleştirmek istiyor. Dikey olarak kullanabilir miyiz? Bize de gönderirseniz sevinirim?
İşletim sisteminden de ekranı dikey moda ayarlamanız gerekir.Hocam bizim ekran biraz eski ekran kendi ayarlarıyla dikey olmuyor, ancak monitörü dik yaptığımda görüntü dikey oluyor. Bu şekilde çalışır mı acaba? Fırsat bulursam deneyeceğim. Sistemden de üye olurum hocam da Dolapoğlu Anadolu Lisesi'nde çalışıyorum![]()
tam ekran yaptığınızda durum nedir hocam?hocam emekleriniz için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. bir sorum olacaktı. ortada slayt resimleri büyük kalıyor ve kayan duyuru yazısı resmin arkasında kalıyor. resimler için bir standart bir ölçü mü kullandınız acaba?
Ekran çözünürlüklerini değiştirerek deneyinhocam emekleriniz için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. bir sorum olacaktı. ortada slayt resimleri büyük kalıyor ve kayan duyuru yazısı resmin arkasında kalıyor. resimler için bir standart bir ölçü mü kullandınız acaba?
Sayfayı tekrar yeniler misin hocam. Haftasonu daha detaylı ilgileneceğim bununla. Sizin özelinizde ders saati eklenmediği için olmuş.Hata.
İsteğiniz işlenirken bir hata oluştu. bu hatayı almaktayız hocam panoyu göster dediğimde
Tam yerine geldin hocam. Ben de ikili öğretim yeni yapmıştım test edecek birini arıyordum tam.Emrah hocam elinize sağlık çok güzel gözüküyor, ikili eğitim için uygun mudur? sabah 7-8ler öğlenden sonra 5-6lar şeklinde. Değilse de yine denemek isteriz![]()

tam zamanında elmişimTam yerine geldin hocam. Ben de ikili öğretim yeni yapmıştım test edecek birini arıyordum tam.![]()

Bana mesaj gönderebilir misiniz hocam. Forumdaki mesaj limitim dolduğu için ben gönderemiyorum ama cevap yazabiliyorum.tam zamanında elmişim![]()
Şu an sistem %100 hazır değil. Hata düzeltmeleri ve yeni özellikler geliyor. Bunları yaparken de başka hatalar ortaya çıkabiliyor. O yüzden sadece isteyene gönderiyorum.biz de deneyelim hocam, ellerinize sağlık, neden link olarak paylaşılmıyor acaba? mesajlarda göremedim, ben mi kaçırdım acaba?
