Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Denedim çok güzel. Orta bölüme sadece resim eklenebiliyor galiba. video eklenmesi alan açısından sıkıntı olduğu için mi yapılmadı. ortaya youtube dan link verilerek video eklenme durumu yok değil mi? Öyle olursa çok iyi olur bence.
daha önce hocama bunu belirtmiştim, youtube linki verilebilmesi alana resim yükleyerek yaşanabilecek depolama sorununu da ortadan kaldırmış olur. hocamız sonrası için belki değerlendirir.
Denedim çok güzel. Orta bölüme sadece resim eklenebiliyor galiba. video eklenmesi alan açısından sıkıntı olduğu için mi yapılmadı. ortaya youtube dan link verilerek video eklenme durumu yok değil mi? Öyle olursa çok iyi olur bence.
Bunu ilerde seçenek olarak eklemeyi düşünüyorum ama kullanıcının resim veya videodan birini seçmesi gerekecek. Aynı anda hem resim, hem video bir şekilde ekrana sıkıştırsam bile görünüm kötü olur.
Hocam tekrar teşekkürler çalışmanız için. Sınıf sayıları arttıkça aşağı doğru uzayıp gidiyor ekrana sığmıyor. Bunun kayar liste şeklinde olması mümkün müdür?