emrahkaracam
Aktif Üye
Günümüz tasarım trenlerine uygun, modern arayüzlü yeni bir dijital pano web uygulaması geliştirdim.
Şu an için ücretsizdir ve en az 1 yıl ücretsiz kalacak. İlerde domain+hosting masrafları ve talebe göre durumu yeniden değerlendireceğim.
Şimdilik kısıtlı bir test kullanıcısı grubuna gönderiyorum. Eğer sorun çıkmazsa grubu genişleterek devam edeceğim. İsteyenler konuya cevap yazarak veya özel mesaj ile bana ulaşabilirler.
Uygulama panonun bağlı olduğu ekranda internet bağlantısı gerektirmektedir. Kurulumdan sonraki güncellemeler için pano ekranına müdahale gerektirmez. Herhangi bir bilgisayardan hesabınıza girip güncelleme yaptığınızda birkaç dk içinde panoda yayınlanmış olacak.
Uygulama ana hatları ile çalışıyor olsa da bazı modüllerde eksik veya hatalar olabilir o yüzden şimdilik kısıtlı bir gruba açtım.
Daha sonra eklenecek özellikler:
-Bilgisayar açılışında tam ekran çalışması için Chrome kısayolu
-Sınıf sayısı fazla olan okullarda ekrana sığmama sorunu yaşamamak için ders programı modülünde yazı büyüklüğü ayarlama.
-Belirlenen resimleri tam ekran gösterme.
-Doğum günü modülü
-Günün menüsü modülü
-Aydınlık tema
-29 Ekim gibi özel günler otomatik panoda yayınlanacak.
-Fatih interneti ile çalışan bu pano için özelleşmiş, bağlı olduğu ekranı belirli saatlerde otomatik açıp kapatan Raspberry pi image
Son düzenleme: