pehepe Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 673 16 Ocak 2018 #91 halilaytekn34' Alıntı: Hocam bende link alabilirmiyim ihtiyacim var tsk ederim Genişletmek için tıkla ... Hocam bu yazılım eskidi açıkcası. ve yazılımı daha da geliştirip daha kullanışlı bir hale getirdim. Aşağıdaki Konu linkinden inceleyebilirsiniz hocam OKULMAX VELİ RANDEVU YAZILIMI
halilaytekn34' Alıntı: Hocam bende link alabilirmiyim ihtiyacim var tsk ederim Genişletmek için tıkla ... Hocam bu yazılım eskidi açıkcası. ve yazılımı daha da geliştirip daha kullanışlı bir hale getirdim. Aşağıdaki Konu linkinden inceleyebilirsiniz hocam OKULMAX VELİ RANDEVU YAZILIMI
Enddlesss Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 549 16 Ocak 2018 #93 Veritabani Secilemedi... Hatası aldım ??
pehepe Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 673 16 Ocak 2018 #94 Enddlesss' Alıntı: Veritabani Secilemedi... Hatası aldım ?? Genişletmek için tıkla ... Hocam oradan kaldirdim yazilimi.. bu eski versiyonu cunku. Yeni yazilimi www.okulmax.com adresinden inceleyebilirsiniz
Enddlesss' Alıntı: Veritabani Secilemedi... Hatası aldım ?? Genişletmek için tıkla ... Hocam oradan kaldirdim yazilimi.. bu eski versiyonu cunku. Yeni yazilimi www.okulmax.com adresinden inceleyebilirsiniz