okullar özelleşecek mi yoksa?

Kodla Büyü

erden60

Seçkin Üye
Seçkin Üye
demirbaşların KBS sistemine girmesi sanki akıllara okulların ilerde özelleşeceği geliyor...sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

bana göre en kısa sürede yapılacak. mümkünü olsa hemen yaparlar. 2008 yılında cemaatçiler çokça dile getiriyorlardı.

bu hükümet varken bu olasılık çok yüksek, yakında özelleştirecek ne devlet arazisi ne otoban köprü,ido vs. kalmayacak, bu mantıkla satacak birşey yoksa ozaman giderlerden kurtulacaklar tabiki, diye düşünüyorum.

wake__up' Alıntı:
bu hükümet varken bu olasılık çok yüksek, yakında özelleştirecek ne devlet arazisi ne otoban köprü,ido vs. kalmayacak, bu mantıkla satacak birşey yoksa ozaman giderlerden kurtulacaklar tabiki, diye düşünüyorum.
satacak bişey kalmadığı zamanda...kaçıp gidecekler!

özelleşmese bile yerel yönetimlere bırakacaklar gibi, zaten bu da yarı özelleşme anlamı taşır, özelleşsin be inceldiği yerden kopsun, ilk bilgisayarcıları ve bizim aramızdan ilk beni atarlar, herşey muhalefet :P

Birde satacak birşeyi daha sattık yıllık karı ile 3 en fazla 4 yılda maliyetini kurtarıp gerisi ekmek elden su gölden kazancı sağlayacak otoyollar ve köprüler, bozuk yerleride karayollarına yaptırırlar sıfır maliyet olur biter.

BBNET
Geri