F fiyong Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 290 4 Aralık 2013 #1 Okuldan youtube gibi engelli siteleri açmak isteyenler Programsız nasıl girebileceğimizi anlatan resimli anlatım BUYRUN Evinizde erişim yasağı olan bitturk.net uzerinde çalıştığını deneyebilirsiniz...
Okuldan youtube gibi engelli siteleri açmak isteyenler Programsız nasıl girebileceğimizi anlatan resimli anlatım BUYRUN Evinizde erişim yasağı olan bitturk.net uzerinde çalıştığını deneyebilirsiniz...
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,888 4 Aralık 2013 #2 Artık kapanır :S Hocam bu site ve bu tarz konular takip ediliyor. Çözüm yolları paylaşıldıktan 1-2 gün sonra artık o yöntem kullanılmaz oluyor ....
Artık kapanır :S Hocam bu site ve bu tarz konular takip ediliyor. Çözüm yolları paylaşıldıktan 1-2 gün sonra artık o yöntem kullanılmaz oluyor ....
F fiyong Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 290 4 Aralık 2013 #4 takip edip kapatana kadar çocuklaa okuldan bişiyler izletiriz hiç olmazsa değerler eğitimi ile gili şeyler mesela
takip edip kapatana kadar çocuklaa okuldan bişiyler izletiriz hiç olmazsa değerler eğitimi ile gili şeyler mesela
F fiyong Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 290 4 Aralık 2013 #5 hem ben elimden geldiğince hergün güncellleyeceğim proxy adreslerini çalışan proxy serverler koyacağım hergün. Benim Siteyi engellerlerse ona yapacak bişiy yok ama
hem ben elimden geldiğince hergün güncellleyeceğim proxy adreslerini çalışan proxy serverler koyacağım hergün. Benim Siteyi engellerlerse ona yapacak bişiy yok ama