D delikatliyam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 517 13 Kasım 2013 #1 Arkadaşlar MEB youtubenin engellemesini mi kaldırdı acaba ?
D delikatliyam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 517 13 Kasım 2013 #3 hocam ben şuan girebiliyorum ya şuanda müzik bile dinliyorum. Bu işte bir terslik
D delikatliyam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 517 13 Kasım 2013 #4 resmi de burada hocam Ekli dosyalar 11.png 442.5 KB · Görüntüleme: 916
joomlaci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 788 13 Kasım 2013 #5 google dan youtube diye aratır girerseniz girmiyor google anasayfasında iken sağ üst köşedeki uygulama linklerinden tıklayarak girebilir istediğiniz videoyu seyredebilir indirebirlisiniz...
google dan youtube diye aratır girerseniz girmiyor google anasayfasında iken sağ üst köşedeki uygulama linklerinden tıklayarak girebilir istediğiniz videoyu seyredebilir indirebirlisiniz...
S seyduna Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 396 13 Kasım 2013 #7 ana makinada giremiyorum öğrenci bilgisayarlarından bazıları giriyor...
S sumunu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 926 13 Kasım 2013 #9 Arkadaşlar az daha böyle başlık açarsak zaten o da gidecek. Evet uzun süredir giriliyor. Yakında girilmeyecek
Arkadaşlar az daha böyle başlık açarsak zaten o da gidecek. Evet uzun süredir giriliyor. Yakında girilmeyecek
Emreyt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 428 13 Kasım 2013 #11 arkadaşlar hemen kapatalım bu konuyu öğrenirlerse engellerler
uysal_rockci Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,321 13 Kasım 2013 #14 şşş... kimse duymasın , MEB görmesin. Kaldıralım bu konuyu yayından :wink: