okuldan okulun web sitesine girilmiyor

Kodla Büyü

ecezehra

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okuldan okulun web sitesine girilmiyor.Bu siteye erişim sakıncalı içeriğinden dolayı engellenmiştir şeklinde uyarı veriyor.ama okulun sitesinde zaralı olabilecek hiç bişey yok .
http://www.hayriyedabanogluio.k12.tr/
sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.

ecezehra' Alıntı:
okuldan okulun web sitesine girilmiyor.Bu siteye erişim sakıncalı içeriğinden dolayı engellenmiştir şeklinde uyarı veriyor.ama okulun sitesinde zaralı olabilecek hiç bişey yok .
http://www.hayriyedabanogluio.k12.tr/
sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.
ankaradanda sitenize giriyor. googleda tehlikeli içerik diye bir uyarı vermiyor. sitenizi avastla bir tarattırın

hocambilmiyorum. Sabahtan beri girilmiyor.idareciler farklı hat kullanıyorlar.onların bilgisayarından giriliyor.hocam meb'in internetinden mi giriyorsunuz. Google da zararlı içerik diye bi uyarı yok zaten. siteyi tarattım. virüs felan yok.

Hocam siteniz meb filtresine takılmış görülüyor.Sene başında benim de başıma gelmişti.Meb filtresi ilden ile değişiyor.Sizin ilinizde açılmıyorsa diğer illerde açılabilir hocam bu normal bir durum.internet@meb.gov.tr adresine mail gönderip durumunuzu bildirin.Bir süre sonra açılacaktır hocam kolay gelsin

hocam bitlisten orucogluna girilmiyor hayriyedabanogluna giriliyor.Benım okul sitemde kendi okulumdan açmıyor ayrıca okuldan mebbis özlük modülüne dahi giremiyorum.Bu filtre olayını iyice karıştırdılar bakalım hayırlısı

aydından meb hattı hayriye isimli okul sitesine giriliyor ancak afyondan yazan arkadaşın sitesine girilmiyor

Hocam Çanakkaleden giriliyor sitenize güvenlik duvarı ile ilgili olabilir...Firewall ayarlarınıza bi bakın...

HOCAM KESİN CEVAP
Belli bölgedeki iller, bir ildeki telekom tarafından filtreleniyor. Örnek Çanakkale ilinin meb filtresine Ankara ili telekomu bakıyor. Sizin okulun sitesini meb zararlı içerikten dolayı engellemiş, yanlışlık olabilir. Şu anda yeni bir filtreleme sistemi üzerinde çalışılıyor. Diğer iller bu sisteme geçmişti en son fakat Ankara Telekomu geçmemişti. Örnek Çanakkale ilinden meb bağlantısından engellenen siteye bolu ilinden meb bağlantsıından girilebilir. Çünkü iki ile de aynı ilin telekomu filtrelemiyor. ÇÖZÜM internet@meb.gov.tr mailine okulun kurumkodu@meb.k12.tr mailinden durumu belirtir mail atın. ŞUNU KESİNLİKLE SÖYLEYEYİM MEBİN ENGELLEDİĞİ FACEBOOK VS. sitelere sitenizden bağlantı olmasın, yoksa sizin sitenizde engellenir. Engeli kaldırma işlemi 1 gün sürer. İyi günler.

Bizim okuldan da e-okula girilmiyor 2 gündür napmak lazım acaba :S kendi gitti kendi gelsin diyorum ama var bi gariplik..

BBNET
Geri