Uyarı gelen ekranda bir link vardi altta, o linke basıp google seçeneklerini açınca gelen ekranda yapıldı işlemler.Uyarı gelen linkte bir tık işareti vardi. Onu işaretledim. Bir de aşağıdan Türkiye yi seçtik. Bilinçsizce yaptığım bu 2 islem ise yaradı. Uyarı gelmedi bir daha.
google seçeneklerinde ne gibi bir işlem yaptınız hocam, söylediklerinizden birşey anlamadım açıkçası. yandexte filtreyi çocuk filtresi olarak değiştirince blok kalktı.Uyarı gelen ekranda bir link vardi altta, o linke basıp google seçeneklerini açınca gelen ekranda yapıldı işlemler.
Teşekkür ederim hocam dediğimiz gibi çalıştı. Ama simdi idareye gittim ayarlamaya, şak diye arama yaptı daha düzeltmedenÇocuk filtresini seçince yandexte sorun kalktı hocam. google da bir türlü çözemedim.
Bu hafta okulda İnternet oldukça yavaştı. Bakım dolayısıyla demek...interntette bakım var hocam ondan kaynaklı
Sonradan fark ettim ki çare olmamış. Anlık bir düzeltme oldu heralde çünkü derste kullandım google search. Sonra yine kilit geldi. Arkadaşların dediği gibi direk adres yazarak ilerledim. Arama yapacağım zaman ise yaani.com'u kullandım.google seçeneklerinde ne gibi bir işlem yaptınız hocam, söylediklerinizden birşey anlamadım açıkçası. yandexte filtreyi çocuk filtresi olarak değiştirince blok kalktı.