genedrom Aktif Üye Mesajlar 168 10 Mayıs 2013 #61 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz hocam okul için muhteşem bir buluş teşekkür ederim
sesumut Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,632 10 Mayıs 2013 #62 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz 10 numara oldu bu paylaşım :+1:
yalanaşk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 539 10 Mayıs 2013 #63 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz teşekkürler 8) 8)
agd85 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,146 10 Mayıs 2013 #64 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz indirdiğim hiç bir şarkının boyutu 4mb nin üzerine çıkmıyo. high kalitede de bu durum değişmiyo. acaba şarkılarda convert işlemi yaparken kalitesini otomatik kendimi düşürüyo
Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz indirdiğim hiç bir şarkının boyutu 4mb nin üzerine çıkmıyo. high kalitede de bu durum değişmiyo. acaba şarkılarda convert işlemi yaparken kalitesini otomatik kendimi düşürüyo
vedat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 691 10 Mayıs 2013 #65 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz bekle beni ferdi tayfur sabahçı kahvesi .. ya bende dinleyesim gelmişti. iyi oldu bu
Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz bekle beni ferdi tayfur sabahçı kahvesi .. ya bende dinleyesim gelmişti. iyi oldu bu
S stan007 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 568 10 Mayıs 2013 #66 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz Ya anlamıyorum adamların müzik indirmeye karşı bir art niyetleri var galiba, sürekli engel koyuyorlar , yazık hangi devirde yaşıyoruz....
Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz Ya anlamıyorum adamların müzik indirmeye karşı bir art niyetleri var galiba, sürekli engel koyuyorlar , yazık hangi devirde yaşıyoruz....
S sevdiceğim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,461 10 Mayıs 2013 #67 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz hocam şimdi denedim çlışıyor teşekkürler ama engellenmesi an meselesi...
Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz hocam şimdi denedim çlışıyor teşekkürler ama engellenmesi an meselesi...
zambak06 Aktif Üye Mesajlar 205 10 Mayıs 2013 #68 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz Error downloading video! Please check your video url! bende böyle bir hata veriyor
Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz Error downloading video! Please check your video url! bende böyle bir hata veriyor
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 10 Mayıs 2013 #69 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz tşkler işe yarıyor
B bilisimci09 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 568 10 Mayıs 2013 #70 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz Teşekkürler hocam çok işe yarada :alkis:
zambak06 Aktif Üye Mesajlar 205 10 Mayıs 2013 #71 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz tmm hallettim. sadece başına http:// yazdım oldu.
atungad Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,030 10 Mayıs 2013 #72 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz eyvallah güzel bir paylaşım olmuş.
Y yeymir23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 369 10 Mayıs 2013 #73 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz hocam çoook teşekkürler süper ya
neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 10 Mayıs 2013 #74 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz :alkis:
A adrenaline Aktif Üye Mesajlar 220 10 Mayıs 2013 #75 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz Siz hala annenizin margarininimi kullanıyorsunuz Sadece meb hattıyla kanser olmadan nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar ben dayanamam heralde
Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz Siz hala annenizin margarininimi kullanıyorsunuz Sadece meb hattıyla kanser olmadan nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar ben dayanamam heralde
A AsilTurk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 465 10 Mayıs 2013 #76 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz çok teşekkür
muabote Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 10 Mayıs 2013 #77 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz çoook teşekkürler. video indir m-p-3 e çevir. 2 iş yerine direk yapılıyor. paylaşımınız için tekrar teşekkürler.
Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz çoook teşekkürler. video indir m-p-3 e çevir. 2 iş yerine direk yapılıyor. paylaşımınız için tekrar teşekkürler.
filozof79 Aktif Üye Mesajlar 165 17 Mayıs 2013 #78 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz çoook teşekkür ederim hocam.gerçekten çok işe yarıyacak denedim oldu +1 veriyorum
Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz çoook teşekkür ederim hocam.gerçekten çok işe yarıyacak denedim oldu +1 veriyorum
A acemi_bil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 352 17 Mayıs 2013 #79 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz teşekkürler hocam denedim oldu
serap4 Aktif Üye Mesajlar 209 28 Mayıs 2013 #80 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz süpermiş ya teşekkürler hocam :alkis:
N neliş Aktif Üye Mesajlar 175 28 Mayıs 2013 #81 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz :+1: süpermiş
dndd Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,559 28 Mayıs 2013 #83 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz lütfen açık siteleri yazmayın engelleniyor :-1:
H haydaaar Site Gezgini Mesajlar 37 28 Mayıs 2013 #84 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz çok teşekkürler :alkis:
S sevdiceğim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,461 7 Ekim 2013 #85 Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz site engellenmiş mi yoksa site açılıyor ama 1 saattir şarkı indirme linkini veremedi..
Re: Okulda YOUTUBE dan ***** indirebilirsiniz site engellenmiş mi yoksa site açılıyor ama 1 saattir şarkı indirme linkini veremedi..