berker2004
Aktif Üye
Meslek lisesinde Mobil Uyg. Dersinde biraz app inventor ile oyalandım.Ancak bi yere kadar. Şimdi Lab.a Android Studio kurmak istiyorum. i5 işlemci 4gb ram PC.ler.
Kendim android Studio ile uğraşıyorum bi süredir ufak tefek.Bazı sorularım var kafamda kurulumu ve kullanımı ile ilgili?
1.Kurulum sdk ve emulator kurulumu için internet bağlantısı gerektiriyor sanırım
Kurulum aşamasında MEB sertifika muhabbeti birşeyler engel oluyor mu?oluyorsa çözümü nedir?
2.Hadi kendi internetimizle bir şekilde kurduk.Mebin hattında çalışırken sorun oluyor mu? İlla çalışması için de internet bağlantısı gerektiyor mu?
3.hiç Internet bağlantısı gerektirmeyen bir kurulumu var mı?
4.bu dersi işleyen arkadaşların kurulum ile ilgili önerileri nelerdir?
Kendim android Studio ile uğraşıyorum bi süredir ufak tefek.Bazı sorularım var kafamda kurulumu ve kullanımı ile ilgili?
1.Kurulum sdk ve emulator kurulumu için internet bağlantısı gerektiriyor sanırım
Kurulum aşamasında MEB sertifika muhabbeti birşeyler engel oluyor mu?oluyorsa çözümü nedir?
2.Hadi kendi internetimizle bir şekilde kurduk.Mebin hattında çalışırken sorun oluyor mu? İlla çalışması için de internet bağlantısı gerektiyor mu?
3.hiç Internet bağlantısı gerektirmeyen bir kurulumu var mı?
4.bu dersi işleyen arkadaşların kurulum ile ilgili önerileri nelerdir?